Vanlige problemer med epletrær

April 7

Vanlige problemer med epletrær

Hjem vokst epler fra din egen treet smak bedre enn noen kan du kjøpe i en butikk. Trærne er hardfør vokser et epletre i landskapet er relativt lett. Med den nyere varianter tilgjengelig, inkludert dverg størrelse for begrenset plass, er mange problemer i siste for apple tree dyrkere eliminert eller minimert. Men er det fortsatt noen som må håndteres.

Insekter

To vanligste og enkleste å utbedre, insekter som forårsaker problemer for epletrær er codling møll og apple Mark. Problemet begynner med voksen insekt. Eple larve voksen er en svart og gul fly som legger egg i gjennomhulling og kutt på apple frukt. Eggene produserer hvit eller gulaktig ormer som fest på apple. En codling sommerfugl legger sine egg på kvister og løv ligner blomstrer eller unge frukt, og som apple-Mark ormer finner veien til apple. Kommersielle klissete feller, vanligvis farget papp med en klissen substans på dem, plasserte fire per treet vil fange voksne. Spray kan være nødvendig hvis egg infestation har allerede skjedd.Mindre vanlige insekter som skade epletrær er bladlus, midd, skala weevils og sigøyner møll larvene. Bladlus og midd angripe bladene, forlater dem gul farget og forvrengt, mens skala weevils og sigøyner møll Larvene forårsake tap av løvverk og spise bark.

Sykdommer

Pulveraktig mugg plager spesielt epletrær som vokser i høy luftfuktighet områder. Soppen vises som en hvit pulveraktig film som dekker kvister, forlater og blomstrer. Det vil drepe blomstene, stunt kvist vekst og skade og arr unge epler. Bruke en soppdreper, vil som anvist ukentlig på våren, til treet styre og forhindrer pulveraktig mugg.Brann blight er også plagsom å epletrær, forårsaker skudd, løvverk og blomster å dø og lesjoner på bark. Hvis brann blight infisert områdene ikke fjernes fra treet av beskjæring, vil treet til slutt dø.

Sopp

Sopp svart rot vil skade frukt ved å utvikle små brune flekker på apple når frukt er nær modning. Stedene Utvid og svart, ødelegger frukt. Svart råte kan også angripe bark og kvister av et tre, og infiserte områder bør beskjæres, mens resten av treet kan behandles med en soppdreper, per instruksjonene.