Vanlige problemer med en Sears håndverker gressklipper

February 3

Vanlige problemer med en Sears håndverker gressklipper

Sears produserer flere forskjellige modeller av håndverker gressklippere. Mest favoriserte modellene som brukes av huseiere og profesjonelle landscapers er gass-drevet trykk gressklippere. Mange vanlige problemer er forbundet med disse gressklippere, men mest kan du løse selv uten hjelp av en tekniker eller utskifting av alle deler.

Fast avfall

Håndverker gressklippere få ofte biter av gresset, skitt eller rusk fast i deres blad, noe som vanligvis skjer med ujevne plener eller plener med høyt gress som ikke kuttet regelmessig. Hvis ledningen synes fast eller bare trekker ut halvveis, inspisere bladene for rusk.

Uriktig Priming

Gass-drevet gressklippere krever grunning, eller pumping en grunning for å fylle motoren med bensin. For lite grunning og motoren kan dø for tidlig. For mye grunning og du kan flom motoren med bensin. Eksperimentere med mengden grunning nødvendig for den aktuelle modellen. Åtte til ti pumper av knappen grunning er vanligvis nok. I kaldt vær må du pumpe opp til 20 ganger før du ser riktig bensin sirkulasjon.

Grovt inaktiv

Hvis gressklipper tomgang grove eller stoppet, kan du har et problem med klipperens forgasser. Vanligste forgasser problemet er en oppbygging av olje eller motor skitt. Rense din forgasser med en klut. Hvis du rengjør forgasseren og fremdeles har tomgang problemer, kontakter du en tekniker.

Mangel på olje

Mange problemer med håndverker gressklipper funksjon (riding grov, tomgang merkelig, drøye ut og svak action) er forårsaket av mangel på olje i oljetanken. Sjekk olje regelmessig, og endre olje når den blir skitten. Hvis du har en full tank med olje og fremdeles har problemer med å starte gressklipperen, må du skifte batteri.