Vanlige Potted blomster

February 8

Vanlige Potted blomster

Flere hundre typer blomster trives i potter potted blomster er et hyggelig tillegg til verandaer og gangveier og i et hjem. Mest potted blomster foretrekker godt drenert, fuktig jord og lys fra et vindu. Mange rote blomster er gitt som gaver i ferier som Valentinsdag, Morsdag og påske.

Geranium

Geranier er ofte holdt i potter for plassering på lyse vinduskarmene eller som en veranda plante. Det finnes tusenvis av geranier varianter, med flere tåle USDA hardførhet soner til 4a, med riktig pleie. Geranier finnes i flere farger som hvit, rød, rosa, laks og tangerine. Tilstrekkelig lys og god luftsirkulasjon kreves for å produsere rikelig mengder blomster, og å opprettholde en generell sunn potted geranium.

Cyclamen

Cyclamen er en vinter blomstrende blomst. Den har en tuberous rotsystem og har en lenger blomstrende sesongen i USDA soner på 9a og over. Blomster på en cyclamen kommer i farger som rosa, rødt, lilla, rose og hvit - den hvite og røde varianter blir populært rundt Valentinsdag. Etter blomstring gå en cyclamen sovende. Vårblomstrende cyclamen foretrekker moderate temperaturer og sterkt indirekte sollys.

Chrysanthemum

Også kjent som "mødrene," krysantemum er en populær potted anlegg som er tilgjengelig i mange områder året. Det er ca 100 typer krysantemum kjent som potted mødrene, skapt av crossbreeding og blanding. Mange farger er tilgjengelig, gul som en av de mest kjente. Mange varianter er utendørs hardy i USDA hardførhet soner 5 og opp, men potted mamma kan nytes nesten overalt innendørs.

Azalea

Azalea gjør en fin potteplante for plassering i hjemmet eller utendørs i nærheten en gangvei. De tilbyr lyse fjærlett blomster og dype grønne blader. Potted asalea må bli vannet ofte for å forhindre jord blir tørr. Utendørs, en potteplante azalea vil gjøre godt i USDA hardines soner av 6 til 8, ellers er det best å holde dem innendørs.

African Violet

Afrikanske fioler er en svært populær potted blomst for bruk i boliger. De er mindre planter som krever bare grunnleggende behov av lys og vann. Afrikanske fioler kommer i nyanser av lilla, lavendel, hvit, rød, rosa og orkidé farger. Holde jord av en potteplante African violet fuktig og plasser anlegget i en vinduskarmen som mottar lys, morgenlyset. Ikke vann bladene direkte som dette kan skjemmer dem.