Vanlige Persimmon blader

June 17

Vanlige Persimmon blader

Den vanlige persimmon (Diospyros virginiana) er en langsom voksende treet som er innfødt til det østlige USA. Treet kan finnes i fuktig bottomlands, i tillegg til tørr, forstyrret områder, pinelands og sand rygger. De enkle, mørkegrønne bladene av treet er løvfellende og ligner på flere andre lokale treslag.

Blader

Den vanlige persimmon produserer løvfellende, avlang bladene som er mellom 4-6 inches lang og 2 til 3 inches bredt. Bladene er vekselvis arrangert på grenene. Bladene er tykk og læraktig, glatt marginer og en tykk base som tapers ut til et fint punkt. Øvre sidene av bladene er skinnende og mørk grønn, mens undersiden av bladene er blek grønn. Stilkene er litt hårete.

Lignende blader

Den vanlige persimmon har blader som er svært lik i utseende til blackgum treet (også sylvatica), en annen mellomstore løvtre. Blackgum produserer bladene som blankere enn persimmon blader, og kan ha et rødlig skjær. Blackgum blader kan være tenner, mens persimmon bladene er glatt langs margene. I motsetning blackgum har persimmon mørke blomsterknopper. Den vanlige persimmon har mindre blad enn United State's andre innfødte persimmon, Texas persimmon (Diospyros texana).

Funksjoner

I høst viser den vanlige persimmon fargerike blader som kan være oransje, rødt og gult når treet er dyrket i sitt opprinnelige område. En slektning av ebony treet (Diospyros ebenum), den vanlige persimmon tilbyr en sterk, mørk brun tre som brukes for golfklubb hoder og andre spesielle elementer. Fruktene er spiselig, og skaffe mat for mennesker og dyr som rev, hjort og skunks.

Kultur

Den vanlige persimmon er et egnet landskapet anlegg for USDA soner 4B til 9B, hvor den foretrekker full sol. Når vokst i varme sørlige klima, men kan treet lide av leaf spot sykdom. Men sjeldent alvorlig, forårsaker sykdommen skjemmende svarte flekker på bladene. Vanlige persimmon gjør best når dyrket i godt drenering bottomland eller sandholdig jord som holdes konsekvent fuktig. Treet er tilpasningsdyktig alkalisk jord og tørre forhold.