Vanlige landskapsarbeid planter

February 25

Vanlige landskapsarbeid planter

Landskapsarbeid forbedrer ytre hjem og kontorbygg. På enkelte steder betaler folk tusenvis av dollar å holde plenen som omgir området dekorert med planteliv. I andre tilfeller velger huseiere å gjennomføre egne landskapsarbeid prosjekter. Nøkkelen til en vakker plen å velge høyre-anlegg. De vanligste landskapsarbeid plantene er øyet tiltalende og lett å vedlikeholde og hardfør. De kan finnes i form av gress, blomster, trær og busker.

Gress

Gress er en felles opptreden i anlagte områder. De er en enkel måte å legge høyden til en plen uten tettheten av trær. Luftige planter bølgen i vinden til å opprette en majestetisk utseende. Bruk mindre gress som fyllstoff nakne områder og edgers langs.Nord havet havre er en høyt gress som vanligvis brukes til å skjule eller dekke opp sentrale systemet enheter og andre elementer i et verft. De vokser i store, tett klumper og har frø ligner havre.Pampasgress brukes vanligvis i sørlige landskapsarbeid. Øye-appell opprettet av hodet hvit og rosa frø gjør dem et populært valg. Gresset vokser opp til 15 fot høy. Selv om det er attraktivt, bladene er skarp og kan kutte huden hvis berørt.

Trær og busker

Trær er et godt valg for å legge høyden og skygge til et uteområde. Busker fungerer bra for å legge til personvern og tetthet i en plen. Gråtende Willows er populære landskapsarbeid trees på grunn av deres magiske utseende. Raskt voksende treet gevinster blader tidlig på våren og opprettholder dem gjennom fall. En gråtende willow kan vokse til 50 fot høy og har sol og delvis skyggefulle områder.Den vanlige lilla lilla legger skjønnhet til en plen. Busk hardføre og lyser selv med lilla, velduftende blomster. En vanlig lilla lilla tåler lett kalde vinterforhold og aksenter pent landskapet arbeid.

Stauder

Flerårige blomster er vanligvis sett i landskapet design fordi de kommer tilbake hvert år. Så lenge de forblir sunn, må disse blomstene aldri erstatte.Høst joy stauder er perfekt for anlagte områder får lite oppmerksomhet. De liker å være i et solrikt område og trives godt uten mye vann. Planten blomstrer rosa i sommer og holder sine blomster, som rød, høsten. En annen imponerende kjennetegner høst joy stauder er deres motstand mot sykdom.Yarrow paprika er en annen stor flerårig for landskapsarbeid. Dette anlegget kan også brukes i områder med full sol. Blomsten har en hyggelig lukt og tiltrekker sommerfugler i stedet. Planten sprer seg godt.