Vanlige insekt skadedyr laurbær treet

May 18

Vanlige insekt skadedyr laurbær treet

Bay laurel (Laurus nobilis) er en hardfør urt plante som fungerer som en populær dekorativ i mild og varmt klima. I tillegg til vokser utendørs, kan de dyrkes i drivhus i kaldere temperaturer. Deler av planter, spesielt blader, brukes til sesong mat, mens oljen brukes i Massasjeterapi og er en felles behandling for poison ivy utslett. Når etablert, er treet svært hardfør, men det er utsatt for noen insekter og skadedyr.

Bay Sucker

Bay sucker, også kalt hopping anlegget lus, er ganske vanlig blant bay trær. Hvis venstre ukontrollert, bay sucker, som strømmer på sap, vil ødelegge løvverk og kan drepe et tre. En tidlig tegn av infestation er gulfarging blader og en jevning av blad vev. Som bay sugekoppene begynner å multiplisere, vil bladene bli brun før slippe. Bøndene bør se etter en blek brun insekt ca 2 millimeter i størrelse. Bestemme insekter, som vil trives i jord før flytter til anlegget, er det viktig å fjerne infisert blader og stengler og brenne dem. Dette reduserer sjansen for ytterligere infeksjon eller bugs overføre til andre planter. Resten av anlegget, spesielt på undersiden av bladene, skal bli sprøytelakkerer med en insecticidal såpe. Mer alvorlige infestations kan behandles med thiacloprid, som fungerer godt mot bukten grønnskolling.

Skala

Det er ca 8000 arter av skala avlyttinger, skadedyr som er vanligvis mellom 0,32 og en kvart en tommen inne størrelse og har en tendens til å klynge sammen på løv og kvister. På grunn av sitt mangfold og liten størrelse, kan identifisere skala være vanskelig. Feilene kan være myk bodied eller pansrede og kan være svart, brun, gult eller hvitt. Som bay sucker, rips åpne blader og spiser væsken inni, lage stygge hull, men feilene er ikke generelt kritisk hvis venstre ukontrollert. Bøndene kan bekjempe problemet ved å introdusere naturlige fiender---marihøner er favoritter--- eller en god dose av insecticidal såpe kan også gjøre utslaget. En rekke plantevernmidler, inkludert giftstoff og insekt vekst regulatorer, finnes å behandle problemet.

Bladlus

Bladlus er felles hage skadedyr i omtrent alle regionen av landet. Av de fleste anleggstypene, og mer enn 4000 arter forårsake rask den høye saltholdigheten og eventuelt død av anlegget. De er synlig for det blotte øye og fargene---inkludert grønn, gul, svart og rød---endres avhengig av arten av anlegget blir spist. Bøndene kan kontrollere bladlus bestander av introdusere naturlige rovdyr, inkludert marihøner, veps eller lacewings, eller sprøyting infisert planter med en insecticidal såpe eller insektmiddel. For å unngå problemer, bør bøndene fjerne ugress, løv og annet rusk, som disse gir skjulested.

Biller og Borers

Brun biller, inkludert asiatiske hage beetle, er blant de vanligste skadedyr laurel trær. Bugs er omtrent en halv en tommen lang og mørk brun i fargen. Disse skadedyr pleier å leve på kvister og de lage stygge hull av fôring på bladene. De også forårsake blader wilt og visner. Alvorlighetsgraden av skaden kan variere avhengig av den bestemte arten, men det kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. En rekke borer arter er også skadelig for laurbær. De bore oftest i ny vekst, forårsaker død. Størrelsen og fargen på borers vil variere avhengig av arten, men bøndene bør fjerne berørte stammer og greiner så snart et problem blir tydelig. Insecticidal såper er sjelden effektiv, og de fleste plantevernmidler vil ikke drepe biller eller borers i alle faser av livet, så en målrettet spray kan være nødvendig.