Vanlige edderkopper i hjem

September 5

Vanlige edderkopper i hjem

Ifølge University of Kentucky College av jordbruk, de fleste edderkopper i hjemmet har vandret i ved et uhell, men dette gjør ikke dem noe mindre skremmende når snublet over overrasket. Mens University of Kentucky landbrukshøgskole fortsetter å bekrefte det faktum at mange arter av edderkopper ikke kan bite mennesker, det er de artene som biter som har folk bekymret.

Trakt Web Spider

Trakt web edderkopper, også kjent som trakt weaver eller gress edderkopper, er vanligvis mer aktive på sensommeren og begynnelsen av høsten. Trakt web edderkopper produsere en som web.

Spindelvev Spider

Også kjent som huset edderkopper, spindelvev edderkopper er kjent for å produsere rotete, stygge spindelvev. De fleste spindelvev edderkopper er helt ufarlig for mennesker, men vestlige enken og black widow inneholder gift som er giftig for menneskekroppen.

Kjelleren Spider

På grunn av deres lange, tynne bein og fordi de finnes i lignende områder, kjelleren edderkopper er vanligvis forvirret med pappa-longlegs. Kjelleren edderkopper imidlertid oppretter webområder, og kan lett identifiseres ved måten de spretter opp og ned innenfor egne webområder.

SAC Spider

En edderkopp som er vanligvis sett inne i hjemmet er sac edderkoppen, men de er vanligvis mer aktive i løpet av høstsesongen. SAC edderkopper får sitt navn fra de lille, silken sacs veve de for å beskytte dem i dagslys timer før jakt om natten.

Hopping Spider

En ekstremt aktiv hunter, hopping edderkoppen er dugelig av springer en avstand på 1/2 tommers på et brøkdels sekund - ganske avstanden for en edderkopp av størrelse. Vanligvis fargerike, hoppe edderkopper bruk deres silke primært for å beskytte egg og for bygging av en midlertidig ly.

Ulv-edderkopp

Ulv edderkopper, referert til som bakken edderkopper, bruke sine webområder strengt for ly. Ofte sett i nybygde boliger og bygninger, ulv edderkopper er i stand til å bite, men de er ufarlig for mennesker.

Fiske Spider

Vanligvis finnes i boliger i nærheten av elver, bekker og innsjøer, kan fiske edderkopper vokse til en størrelse på 1 tomme på lengden. Ifølge University of Minnesota gjør dette fiske edderkoppen største edderkoppen i hele Øvre Midtvesten.

Brown eneboer Spider

Avhengig av regionen du bor, kan det utrolig giftige brown eneboer spideren finnes i mørke rom som brukes sjelden. Dette inkluderer loft, kjellere og kaster. En brun eneboer bit kan resultere i alvorlig vevsskade til offeret, men disse biter sjelden føre til dødsfall i USA.