Vanlige bier i Illinois

July 13

Vanlige bier i Illinois

Bier er blant de mest varierte insektene i økosystemet vårt, med mer enn 3.000 medlemmer, flere dusin som er innfødt til Illinois. De tjener som de mest produktive pollinators i hagearbeid verden. Pollinering spiller en viktig rolle i å opprettholde riktig anlegget reproduksjon og generell helse. Uten bier, ville et stort antall blomst og tre varianter gå 5mas, redusere frukt produksjon og hardførhet og forårsaker mulig utryddelse. Miljøet i Illinois er gjestfrie til en rekke bee arter, noen som er mer fremtredende enn andre.

Ensom Versus strukturen bier

Fleste er kjent med strukturen-bolig bee arter. Disse inkluderer felles honning bier, som er de mest utbredte pollinators i Illinois og landet. Strukturen bier er en sosial art. De lever med hundrevis, noen ganger tusenvis av andre bier, inkludert én eller flere queens. Strukturen kolonier også inkludere arbeideren bier som forplikter hverdagsoppgaver og heve larver. Sosiale bee kolonier er en mer betydelig trussel mot mennesker sine tall. Hvis strukturen er truet, vil en hele koloni angripe, som kan forårsake alvorlige skader eller død. Enslig bier, derimot, bor alene å heve larver, og forsvare seg selv. Selv om de svi og kan føre til personskade, er død usannsynlig.

Honning bier

Honning bier eller APIene mellifera, er kanskje den mest anerkjente bee arten i landet. De har brun organer som ca en halv tomme lang og dekket med hår. Kolonier kan ta opp 50.000 bier og vil overleve om vinteren selv i Illinois. Strukturen hus queen. Queen bees er større enn andre bier og er kunne stikke flere ganger, legge ca 1500 egg per dag og leve opp til 2 år. Det er også bare noen få hundre droner i strukturen til enhver tid. Droner er mannlige bier som vanligvis bare noen uker og har ansvar for parring med dronningen. Arbeideren bier utgjør den største prosentandelen av befolkningen strukturen. De er sterile hunner for konstruksjon, omsorg for larver og omsorg for dronningen.

Bumble Bees

Bumble bees eller liten lapidarius, er større enn honning bier og har en kjent svart og gul stripete kropp. De er en sosial arter som lever i en struktur med en dronning, arbeidere og droner, men i mye mindre antall enn i en honey bee hive. Bumble bee reir huset ofte færre enn 50 medlemmer, hovedsakelig på grunn av deres større størrelse. De fleste arter foretrekke kjøligere klima, inkludert i Illinois, men noen typer finnes i tropiske og subtropiske områder.

Snekker bier

I motsetning til honning eller bumble bees, snekker bee eller Xylocopa, er en ensom. Fysiske attributter er like humlen, inkludert svart og gul fargelegging. Det er noen forskjeller i sitt utseende, inkludert mangel på håret vanlig i andre bier og en mage som er ren svart i stedet for stripete. Kvinner av artene er ansvarlig for reiret, som er generelt hull tygget i et stykke tre, som inneholder flere inches verd av tunneler, der egg er lagt. Menn som beskyttere, og selv om det er ganske aggressive, er til å stikke. Huseiere bør pass, da stikket av en kvinne kan være smertefullt, og reir kan forårsake alvorlig skade. For å hindre nesting, male huseiere alle synlige tre i hjemmet. Maling er å foretrekke fremfor flekker, og fungerer som en effektiv avskrekkende. I tillegg kan plantevernmidler sprayes for å eliminere eksisterende eller potensielle problemer.