Vanlige avløp spørsmål om vann varmeovner

January 28

Med fokus på sparer energi og spare vann får vann varmeovner mer oppmerksomhet i det siste. Ikke bare trenger noen regelmessig vedlikehold for å holde tritt med sine opprinnelige standarder, men noen må kanskje en annen poke eller prod for en tilbakestillingsknapp. Enten varmtvannsberederen er gass, elektriske eller tankless, er det alltid best å ringe i professional hvis en reparasjon er nødvendig. Men betyr å vite hvorvidt det er nødvendig du ikke ringer noen å finne en knapp.

Hvorfor fungerer ikke mitt varmtvannsberederen slik det gjorde før?

Ofte har å gjøre med opphoping av sedimenter i tanken i varmtvannsberederen. Som vann innskudd varmeovner alder de sakte samle sediment eller lime. Uten periodisk fjerning av isbreene, kan sediment eller lime blokkere vann fra brenneren, som gjør det mye vanskeligere for varmtvannsberederen varme. Dette kan bety høyere energiregninger som kaldere dusjer.

Hvorfor er det mindre varmt vann enn vanlig?

Dette kan være et par ting. Det er mulig at røret for kaldt vanninntak er slitt eller selv brutt. Dette betyr at vannet nederst tankens ikke brukes, gir deg halv varmtvannsberederen du en gang hadde. Hvis varmtvannsberederen er elektrisk, kan det være at en av varmeelementer har stanset oppvarming. Prøve på reset-knappen, men hvis det ikke hjelper du måtte ha elementet erstattet.

Hva forårsaker rustne eller brune varmt vann?

Det er flere svar på dette spørsmålet. Kjemikalier kan føre til rust i rørene, som deretter reiser til kranen. En pause i røret utenfor kunne anledning den å suge i skitt når vanntrykket senker og deretter reise til kranen når vannet er aktivert. Hvis du er på et godt system kan det være at jern bakterier har vokst i dine godt og viser ikke opp før den varmes. Hvis dette er tilfelle, kan du trenge en klor sjokk. Vann behandling selskapene tester ofte for dette gratis. Eller rustne vannet kan være varmtvannsberederen selv. Hvis glass fôr har brutt, kan innsiden av tanken være rusten. Hvis det er tilfelle, enheten må byttes eller det vil begynne å lekke.

Hvorfor piloten lyset fortsette?

Oftest er dette resultatet av en ødelagt thermocouple. Thermocouple forteller gass kontrollen hvis piloten lyset er på, og hvis dette bryter det kan sende falske signaler og piloten lyset kan gå ut. Mens det er en enkel løsning (Erstatt thermocouple) er dette en jobb for en profesjonell. Det er også mulig at ventilene gir luft til piloten er blokkert. Dette er lettere å rengjøre på enkelte modeller enn andre og noen krever en profesjonell. Men hvis ventilene er lett tilgjengelig, kan huseiere gjøre selv. Fordi ventilene er rett over piloten lyset, bør forholdsregler tas at gassen fôring piloten lyset er slått av for å hindre gass innånding og at varmtvannsberederen selv er slått av i tilfelle skade på enheten er oppdaget.