Vanlig Salt vs bassenget Salt

June 30

Vanlig Salt vs bassenget Salt

Saltvann klorering er en metode for rengjøring og rensersyklusen svømmebasseng uten håndtering og lagring tradisjonelle pool kjemikalier. Bassenget salt og vanlige bordsalt har lignende egenskaper, men er ikke nødvendigvis utskiftbare.

Saltvann klorering

Salt klor generatorer bruk bassenget salt opprette klor og desinfisere bassenger. Når saltet oppløses i bassenget, emner klor generatoren det elektrolyse, som skiller salt natrium og klor. Denne prosessen resulterer i en ren uten de tøffe effektene av tradisjonelle klorvann, som brennende øyne, kløe og en sterk "blekemiddel" lukt.

Kjemisk struktur

Bassenget salt og bordsalt både består av natriumklorid (NaCl). Imidlertid bassenget salt tendens til å være mer grundig raffinert. Dette gjør at det å oppløse raskt i bassenget, som hjelper Pools klorering systemet bryte det ned til klor. Også inneholder bassenget salt ikke jod og anti-caking agenter funnet i mange tabellen salter.

Bassenget Salt og tilsetningsstoffer

Noen former for bassenget salt inneholder tilsetningsstoffer som gjør dem giftige og uspiselige. Vanlig tilsetningsstoffer natrium cyanurate eller cyanuric acid (en stabilisator som hindrer klor fordamper på grunn av sollys), metall deactivators (å skjerme bassenget overflaten fra metall buildup) og pool vann balsam (å balansere pH i bassenget).