Vanlig kjøleskap reparasjoner

March 30

Kjøleskapet er en av mange brukte apparater i hjemmet. De kan imidlertid utvikle problemer som fører til reparasjoner knyttet men ikke begrenset til lekkasjer eller isete buildups. Symptomene på feil kjøleskap er lett å finne, noe som resulterer i en potensiell diagnose av problemet.

Kjøleskapet ikke kjører

Lyset av inne i kjøleskapet angir det ikke er. Dette symptomet kan være resultatet av en Trippet breaker eller en defekt tjenesten ledning. Men hvis lyset er på, komponenter som avriming timeren, kan kompressoren og temperatur kontroll enheten være defekt.

Kjøleskap kjører kontinuerlig

Hvis kjøleskapet fungerer med kjøling, kan kompressoren være defekt. Men hvis kjøleskapet er svært kjølig mens du kjører, fungerer temperatur kontrollen ikke skikkelig. Kjøleskapet kan også kjøre overdrevet med at det ikke er kult nok. Dette symptomet ofte indikerer en defekt defrost timer eller en skitten kondensator.

Svett kjøleskap

Svette på innsiden av kjøleskap angir dårlig døren sel som må skiftes ut. Hvis svette vises på utsiden, kan feil isolasjon eller defekt Varmeapparat døren kanalen være skyldige.