Vancouver bakgård landskapsarbeid ideer

October 28

Ditt bakgård kan være så mye mer enn bare landet på baksiden av ditt hjem. Gjør det til et tilfluktssted der du kan slappe av, underholde og bare nyte naturen mens på komforten av din egen eiendom. Hvis du bor i Vancouver, der været kan være kult, er det landskapsarbeid ideer som du kan følge for å nyte denne plassen til det fulle.

Trær og busker

Velg trær og busker du vil plante. Som de største naturlige elementene som vil bli innarbeidet i din hage, vil trær og busker hjelpe sette scenen for design. Coniferous trær og busker legge interesse året, som de beholder sin farge selv under de kalde vintermånedene. Pacific sølv fir, grand fir og Rocky Mountain juniper er alle eviggrønne planter som gjør godt i Vancouver.

Rød bearberry og vestlige dverg misletoe er to busker som vil sette farge på hagen din hele året. Sarsparilla og svenske dverg dogwood er busker som legger slag av fargen med sesongens levende blomster og blader som skifter farge i høst.

Stor leaf lønn, Alaska bjørk og rødt or er trær som legge til pulserende greener i landskapet om våren og sommeren og fargerike blader i løpet av høsten måneder.

Blomster

Enten du plante dem eller vise dem i potter, er blomster en sikker måte til å gjøre hagen din landskap. Det finnes en rekke blomster som er innfødt til Vancouver-området. For lett å omsorg for blomster, velge stauder, når de kommer tilbake år etter år når de er plantet. Stauder som trives i Vancouver inkluderer Canada columbine, oker, lilla coneflowers og coreopsis.

Mens ettårige er høyere vedlikehold blomster fordi de bare varer i ett år, tilbyr de noen av de mest levende dukker av farge. Ettårige gjøre vel i Vancouver inkluderer calendula, Island valmue og morgensol.

Utendørs møbler

Møbler hjelpe slå bakgården til en innbydende plass hvor du og dine venner og familie kan nyte tilbringe tid. Opprette en utendørs spisesal med bord og stoler. Det er ulike stiler og materialer å velge mellom, inkludert runde, oval og rektangulær; og tre, flettet, smijern og aluminium. Sett sammen en samling av stoler for en sittegruppe der du kan slappe av. Adirondack stoler og utendørs sjeselonger gir komfort og legge stilen til din hage. Nyt de kule Vancouver kveldene ved å gjøre en brann gropen midten av din sittegruppe. For ultimate utendørs avslapning, streng en hengekøye mellom to trær.

Dekorative elementer

Dekorative elementer hjelpe for å fullføre utseendet av hagen din. Blinkende lys plassert i trær og tiki faklene legge atmosfære på området etter solen går ned. Tiltrekke kanadiske fugl fuglebrett og birdbaths. Holde oversikt over tid med en dekorativ søndag dial.