Vakre soverom dekorere ideer

November 16

Vakre soverom dekorere ideer

Når dekorere soverommet ditt, kan du bruke en rekke dekorere teknikker og aksent stykker for å skape en vakker plass for avslapning, sove eller arbeider. Som du dekorere, velge stykker som gjenspeiler personligheten din eller starte følelsen av et favoritt sted. Gi noen plass for endring. Like en personen utvikles den vakreste soverom design over tid.

Galleri belysning

Hvis soverommet har en moderne, rene følelse, legge legge til galleriet belysning for å fremheve kunstverk eller fotografi et elegant preg. Henge malerier, innrammet bilder eller bilder på en vegg med en sjenerøs mengde plass rundt og mellom. Installere lys som skinner ned fra over hvert stykke. Du kan eventuelt installere små lysene midt veggen å skinne opp.

Farge

Når dekorere soverommet, bruke farge for å opprette en bestemt stemning. For en energisk følelse, kan du bruke lyse nyanser for å opprette glød. Et avslapningsrom, Velg farger i blek, ren nyanser som reflekterer lyset og skape en oase i ditt hjem. Du kan også bruke farge til å starte en følelse av sted: hvit med lys blå kan lage utseendet på de greske øyer. Livlige gule, blues og røde kan brukes i en Provence-inspirerte rom.

Sitteplasser

Hvis du vil opprette en dramatisk se, kan du plassere en utsmykkede benk eller rikt polstrede bagasjerommet ved foten av sengen. Disse brikkene legge til soverommet, gi ekstra sitteplasser og fungere som skjulte lagring. Tilpasse stykket passer til stilen i soverommet med maling, stoff eller puter.

Fet aksenter

For en enkel design som kan endres basert på årstidene eller humøret, velge et all-hvitt soverom med fet aksenter. Bruk hvite vegger, sengetøy og møbler, med dristig dukker av farge. Puter, lampeskjermer, bilderammer, tepper og tepper i fet eller kontrasterende farger kan legge til en betydelig mengde drama uten et stort prislappen. Svart og røde detaljer i et hvitt rom, for eksempel opprette en dramatisk følelse; blå og grønne detaljer kan starte følelsen av et spa eller strand byen.

Glamour

For å legge til en touch av glamour soverommet, bruke kostbare tekstiler og dempede farger. Hint av metallisk glans i tekstiler, tapeter eller tilbehør legge til effekten. Lilla og grått sammen med sjokolade brun møbler, kan for eksempel opprette en luksuriøs følelse. Ikke overse veggene: skyggen på skyggen tapet med en metallisk glans kan gjøre en stor uttalelse.