Utvendig maling Tips for Peeling Paint

September 12

Peeling maling er den viktigste kilden til hodepine i utendørs husmaling. En rekke faktorer bidrar til problemet, men typisk skyldes utilstrekkelig forberedelse eller bruke feil produkt. Er det nødvendig å identifisere kilden til problemet og korrigere det før du prøver noen males. Hvis du skal forberede ditt hus, en ny strøk maling følger mye bedre, og risikoen for maling peeling er sterkt redusert.

Fjerne alle løse og flassing maling

Skrape av alle gamle løs maling. Ny maling må bånd med overflaten eller ellers det vil til slutt skrelle også. Bruke en maling skraper, kitte kniven og ledning penselen for å kutte ut alle områdene der den gamle malingen er peeling eller flassing. Lett sand kantene med sandpapir. Bruke 120-korns slipepapir for latex maling og 80-grus for olje maling, som jevner finish og lar den nye malingen for å overholde bedre.

Vaske av alle forurensninger

Utsiden av et hus er utsatt for alle slags forskjellige naturlige elementer som miljøgifter overflaten. I tillegg vann og fuktighet nevnt ovenfor, inkluderer andre forurensninger smuss, rust, luftforurensning, mugg, alger og røyk. Forskjellige forurensninger hindre en ny strøk maling følge og sikkert bånd til overflaten. Hvis forurensninger ikke fjernet før maling, den nye malingen til slutt sprekker og skreller. En høytrykksvasker gir helt å rengjøre house; men en hage slange og nylon børste fungerer bra. Inspisere huset før maling. Bruk sterke løsemidler, for eksempel Trisodium fosfat (TSP) Hvis huset er spesielt skitten. Det er viktig å rense huset og ikke la noen såpe rester.

Prime alle Bare tre flekker

Det er viktig å bruke en primer på alle flekker som er nakne. Maling følger ikke godt til nakne tre, og nye malingen vil til slutt Skrell. Når du har renset og skrapet overflaten, vil du se en rekke steder hvor tre utsettes. Prime alle disse før maling. Høy kvalitet utvendig primer, enten olje eller latex, vil gjøre jobben.

Identifisere og korrigere problemer med fuktighet

Fuktighet er en av de viktigste gjerningsmannen ansvarlig for peeling maling. Fuktighet og fuktighet er ofte forårsaket både av indre og ytre faktorer. Hva problemet er, raskt identifisere og rette den. Problemer med fuktighet føre maling Peel raskere enn noen av problemene som er nevnt ovenfor. Stoppet eller utslitt takrenner og nedløpsrør er ofte kilden til problemet. En langsom, umerkelig drypp saturates til slutt et område, forårsaker maling å skrelle. Hvis det er ingen tydelig utvendig problem, kan årsaken komme fra innsiden. Lekk rørene i veggen er den mest sannsynlige årsaken. En annen mulig kilde er en luftkjøling. Identifisere problemet, og korriger den før maling. Grundig tørre overflaten før maling.