Utvendig landskapsarbeid ideer for rustikk stil hjem

March 9

Utvendig landskapsarbeid ideer for rustikk stil hjem

En rustikk stil hjem, som en hytte eller ethvert hjem landlig beliggenhet, fordelen av bestemte landskapet plantings som forbedre den naturlige skjønnheten i omgivelsene. Unngå bestilte hager og opt stedet for plantings som synes å velges tilfeldig i rommet. Bruk av naturlige løvverk og materialer vil gi til din rustikke retreat.

Planter og blomster

Plant urter i en tilfeldig måte å formidle følelsen av naturlige vekst og gi hager liv med strålende farge. Velg å plante enten store felt av villblomster eller mindre flekker hele rommet. Legge til solsikker i din rustikke fristed for en spektakulær pop av farge og en virkelig naturlig følelse. Stauder er et godt valg fordi de vokser i størrelse og kommer tilbake år etter år. Sett blomster og planter i uventede beholdere, for eksempel en gammel trillebår, barnets vogn, en vannkanne eller noen form for alderen treeske.

Hardscape materialer

I et landlig område, unngå bruk av menneskeskapte materialer. I stedet velge naturlige materialer som kalkstein, kvarts, river rock eller skifer opprette svingete baner gjennom ytre miljø. Bruk samme materialer kanten din blomsterbed eller opprette støttemurer. Bruke store blokker i noen få utvalgte steder i landskapet til å gjøre et bestemt område skiller seg ut. Avverge disse kalde netter ved å lage din egen brann pit med stablet stein.

Hagetilbehør

Alle hager trenger tilbehør til å hjelpe dem til liv, og en rustikk hage er ikke annerledes. Bruk fant elementer, for eksempel gjenvunnet trelast, antikke plantasjeeiere eller vognhjul, legge en eiendommelig sjarm til din hage miljø. Legge til benker eller sitteplasser laget av naturlige materialer som kvister eller tre, uventede steder i gården. Bruk antikke fontener med en allerede-alderen patina å formidle en rolig følelse i hagen. Vise et smijern møbler sett, enten ny eller antikke, under en stor skygge treet. Plass antikke vannkanner eller mugger fylt med friske snitt blomster på tabellene.

Belysning

Utendørs belysning er tilgjengelig i mange størrelser og stiler, inkludert spesifikke inventar designet spesielt for et land miljø. Installere lys i et tilfeldig mønster, noe som gjør det se ut som om de har vært der i mange år. Unngå installere lys i en lineær mønster, som som formidler en formell følelse i hagen din. Bruk lys for å fremheve bestemte funksjoner i hagen din som du ønsker å trekke oppmerksomheten til. Velg antikk eller Olje-gnidd ferdig å gi illusjon av alder, samtidig tilby moderne funksjonalitet. Velg oljelamper vise tabeller slik at de kan være opplyst når du tilbringe kvelden utenfor.