Utvendig kryssfiner vs Marine kryssfiner

September 21

Utvendig kryssfiner vs Marine kryssfiner

Marine og utvendig kryssfiner er populære materialer for prosjekter som vil bli utsatt for fuktighet opprettet av miljø eller menneskeskapte kildene. Begge typer består av tynne tre lag eller gass limt sammen.

Marine kryssfiner lim

Marine kryssfiner er limt sammen med en vanntett lim overordnet som brukes i utvendig kryssfiner.

Utvendig kryssfiner lim

Utvendig kryssfiner lag sitter fast med en lavere grad limet som er ytterligere svekket av tomrom mellom lagene. Det er ofte vann i stedet for vanntett.

Marine kryssfiner tomrom

Denne typen kryssfiner har en minimal mengde tomrom eller mellomrom mellom kjernen lagene. Dette forbedrer sin styrke og reduserer sin mottakelighet for råtnende fordi det er minimal plass til fuktighet til bli fanget mellom lagene.

Utvendig kryssfiner tomrom

Utvendig karakteren har mange hull og tomrom mellom lag som er svært synlige når treet er kuttet. Utsiden lag er ofte forseglet for å hindre innvendig råtnende forårsaket av fuktighet, men regnes ikke bringe det marine kryssfiner kvalitet.

Vanlige bruksområder for Marine og utvendig kryssfiner

Marine kryssfiner brukes nesten utelukkende til båten konstruksjon. Utvendig kryssfiner anbefales vanligvis for prosjekter som har liten eller ingen eksponering til fukt.