Utskjæring Mantels med en ruter

October 28

Tre mantels opprette et samlingspunkt over ditt ildsted og fullføre det helhetlige utseendet på peisen. I stedet for å kjøpe en mantel, kan du gjøre din egen tilpassede mantel ved utskjæring dekorative detaljer i det med en ruter. Ruteren biter kommer i en rekke profiler slik at du kan oppnå bare utseendet du ønsker for å fullføre din peis. Velg en dekorativ hardvedgulv for mantel som kirsebær valnøtt og lønn.

Instruksjoner

•Plasser mantel styret på en arbeidsbenk med en 8 x 48-tommers side hviler flatt. Klemme styret til benken i hver ende med benk klemmer. Stram klyper slik at styret ikke vil flytte.

•Sett inn en 1 3/8-tommers Roman Ogee litt inn i ruteren. Rout profilen til litt langs en 48-tommers kant av styret i en glatt, jevn bevegelse til kuttet er fullført. Dette er topp fremkanten av mantel.

•Fjern benken klemmer og tåler styret med 4 x 48-tommers side flatt på benken med den øverste stolpen. Klemme styret i stedet. Rout 4-tommers side toppkantene mantel på samme måte som du gjorde i trinn 2.

•Unclamp styret og sted det tilbake flat som det var i trinn 1. Klemme styret til benken. Sett litt 1/2-tommers roundover. Rout nederkant 48-tommers mantel styret i en jevn, selv forslag til kutt er fullført. Fjern klemmer.

•Rest 4 x 48-tommers oversiden av brettet flat på benken og klemme det ned. Rout bunnkantene 4-tommers side med ruteren utstyrt med 1/2-inch roundover litt. 48-tommers rutet siden av styret er foran mantel. 4-tommers sidene er endene. Fjern klemmer fra mantel styret.

Tips og advarsler

  • Over mange forskjellige profiler av ruteren biter tilgjengelig og velg en for den øverste og nederste kanten som utfyller eller aksent din eksisterende treverk.
  • Bruk vernebriller når du arbeider med tre for å hindre mulig skade.