Utsiden døren trimme stiler

March 27

Utsiden døren trimme stiler

Utsiden av et hjem har mange designmuligheter og påvirker inntrykk av at hjemmet ditt gjør ved første blikk. Trim stiler har forandret gjennom årene, og hvert alternativ har sine egne fordeler. Før du velger trim til hjemmet ditt, kan du bestemme hvilken stil, farge og utseende du har i tankene. Din forskning valgene, og spør lokale jernvareforretninger om råd som trim ville passe stilen i hjemmet ditt.

Tre

Massivt tre trim oppretter et tradisjonelt utseende til hjemmet. Tre kommer i forskjellige farger, alt fra blek hvit til mørk kirsebær. Tre trim er lett malt over å matche eller supplere fargen på huset. Tre trim har potensial for deg til egendefinert skjære det inn intrikate design, legger en sofistikert utseende. Ifølge University of Massachusetts, hvis venstre umalt, tre trim må være re-forseglet hvert femte år for å hindre råtnende og sprengning.

Plast

Plast trim er det mest kostnadseffektive alternativet når du velger døren trimme stiler. Plast trim kommer i en rekke farger som mold i forskjellige utførelser og stiler av trim. Plast trim krever ikke vedlikehold, og har blitt en favoritt valg de siste 10 årene.

Faux stein

Faux stein er en vanlig alternativ til den klassiske tre eller plast døren trimme. Faux steinen kommer i en rekke farger og design, ofte brukt til å opprette en middelaldersk preg hjemmet. Faux murverk er vanligvis dyrere enn tre eller plast trim fordi det er spesielt støpt og ofte krever en profesjonell å installere.