Utrolig rengjøring hemmeligheter

October 21

Utrolig rengjøring hemmeligheter

Rengjøring, enten det være støvsuging hjemme, vaske bilen eller opprydding garasjen, kan rengjøring være svært rutine. Selv om du har vært rengjøring i flere tiår, det er trolig noen tips og triks som ikke du er kjent med, som mange bruker for natron, WD-40 og måter å gjøre gamle, ripete løvtre se splitter nye.

Kraften av natron

Natron er et må-ha rengjøringsmiddel. Den har mange bruksområder, inkludert holde søppel odor-ledig, desinfiserende barnets leker, fjerne brent mat fra kokekar og hindre kloakk tetter. Natron er generelt ganske kraftig i seg selv, spesielt for å fjerne lukt fra tepper, møbler i stoff og rydde opp mindre søl. Bare strør litt bakepulver på skitnet overflaten, la det sitte i noen minutter og deretter vakuum det opp. For å rengjøre barna leker, Legg en fjerdedel kopp natron til quart varmt vann og bland. Plasser lekene i blandingen i 20 minutter eller så, og la dem tørke. Fjerne hard flekker og kokekar kan burns, dryss natron på overflaten med litt varmt vann, objektet til å sitte over natten og skyll av løsningen i morgen.

WD-40

WD-40 har hundrevis av bruksområder i hjemmet. Det kommer også i ulike containere, avhengig av rengjøring prosjekt behov. Hvis du har barn, er WD-40 viktig å ha omkring huset. Når det gjelder å fjerne stift merkene fra vegger, tepper eller andre overflater, bare bruke noen WD-40 en klut eller papir håndkle og gni fargeblyanten av. Bruk WD-40 for å fjerne slitemerker fra gulvet, renhold maling fra overflater og hindre rust. Du kan gjøre en test plass før WD-40 til enhver overflate i ditt hjem.

Olivenolje

Olivenolje er en naturlig husholdning renere som kan brukes i en rekke måter. For å fjerne riper fra parkettdekke, litt olivenolje gjelder scratch og tørk i en sirkulær bevegelse med en ren klut. Mix tre fjerdedeler kopp vann med en fjerdedel kopp olivenolje å polere gamle, falmet møbler og bevare tre skjærebrett. Gni litt olivenolje på rustfritt stål og messing kjøkken kokekar vil gi den en god glans.

Hvit eddik

Husholdningenes destillert hvit eddik spiller en sentral rolle i huset rengjøring. Miljøvennlig hvit eddik kan gjøre overflater når plaget av kalk buildup og mold skinne som nye. Bland en halv kopp vann med en halv kopp hvit eddik, og bruke den til å rense ut mikrobølgeovn skitt og lukt. Gjør din linoleum etasje glans ved å legge 1 kopp med eddik for hver gallon av vann og mopping blandingen på gulvet. Selv fjerne sot fra din peis med skrubber og ufortynnet hvit eddik.