Utleggermaskin stein landskapsarbeid ideer

July 19

Utleggermaskin stein landskapsarbeid ideer

Paver steiner er en allsidig landskapsarbeid materiale. Tilgjengelig i asfalt, betong, stein, granitt, sandstein, lime og bluestone, for å nevne noen, paver steiner er holdbar, attraktive og enkel å bruke og fungerer. Bruk av utleggere kan inkludere nesten alt murstein brukes til, gir en rustikk, men dyrt utseende.

Terrasser og gangstier

Den mest vanlige bruken av pavers er som terrassen eller gangvei materiale. De kan være tørr sett i sand og ordnet i forskjellige som rundt, fiskebein og kurv veve, for å nevne noen. Utleggere kan brukes som uteplass og gangvei kanter, angi vannrett eller loddrett. Velge en farge som står i kontrast til terrassen og legger tekstur og interesse.

Innkjørsler eller oppkjørselen forklær

Snarere enn å ha konstruere en blacktop asfalt eller betong oppkjørsel, oppkjørselen av pavers. Det er mange sikringsanlegg varianter som en gjør det selv hus kan opprette, lagre tusenvis av dollar. Disse innkjørsler kan forsegles, gjør det enkelt å rydde opp olje eller gass lekkasjer. En annen vurdering er bruken av pavers som en innkjørsel forkle, lage en aksent til stasjonen med tekstur og farge.

Trinn

Enten du oppretter en enkel steg opp eller ned fra en patio eller gå, eller et komplett sett med trapper, legge pavers en estetisk og rustikt utseende. Grove kutt utleggere gir arkitektonisk interesse i en vanlig rød murstein eller konkrete skritt. Alternative stein fargen for trinn og stigerør for ekstra kontrast.

Hage kanter

Angi utleggere i jorden, utkanten vannrett eller flate ansiktet ned, for å skille plenen fra din mulched senger. De gir en interessant materiale for å definere kanten på plenen. Sette dem som kanter rundt foten av trær, rundt postboksen, hvor som helst du har mulching møte plenen materiale. Opprette tre brønner bruke utleggermaskin murstein for funksjonen og skjønnhet.

Gresset utleggere

For et unikt utseende et hageområde eller en innkjørsel, installere gress pavers, som rutenettlignende stykker med gress eller torv voksende mellom rutenettet. Disse Asfaltutleggere er funksjonelle, slik at vann avrenning, mens bærer det grønne temaet gress gjennom harddisken eller gangvei.

Vegger

Utleggere kan brukes til å opprette interessante vegger rundt eiendommen. Liten, skrånende inngangen vegger til en front gangvei eller stasjon gjør en interessant fokuspunkt. Opprette en 2-fots grensen vegg rundt din uteplass. Den lave muren legger interesse og kanne likeledes funksjonen idet tilfeldig sitteplasser. Bruke utleggere for å bygge plantasjeeiere i områder av veggen for lave busker, blomster eller urter.

Skyte groper, peiser, utendørs kjøkken

Familier kan nyte kvelden samlinger rundt et bål på sommernetter. Opprette en sirkulær eller firkantet, hevet brann pit på terrassen med pavers; velge et hjørne av patio og opprette en full utleggermaskin veggen, ildsted og peis på terrassen. Benk sitteplasser rundt grav eller peis kan bygges med utleggere også.

Utendørs kjøkken er populære patio tillegg. Møte din utendørs tellere og benkeplater med pavers. Du kan også utforme utendørs øyene for grill omgir, sitteplasser og mat eller drikke prep områder.