Utleggere & landskapsarbeid

October 27

Utleggere & landskapsarbeid

Forbedre din bakgård med pavers og landskapsarbeid legger levende plass til miljøet rundt din bolig og verdien til hjemmet ditt. Asfaltutleggere er lavt vedlikehold og kan være lav, og du kan bruke dem til å opprette gangveier og terrasser. Disse lagt aksent ditt landskapsarbeid og gi utendørs underholdning. Nøkkelen er å integrere utleggere i landskapsdesign.

Utleggermaskin gangveier

Asfaltutleggere er tilgjengelige i hundrevis av farger, størrelser og former, og få hyppig bruk på gangveier. For å velge en paver for en gangvei, koordinere farge, tekstur og figur med andre utendørs elementer som takstein, mur funnet på hjem, patio områder og oppkjørselen pavers.

En utleggermaskin gangvei kan forskjønne et område hvor bruken bærer en bane er slitt i bakken, som banen fra garasjen eller oppkjørselen til døren. En utleggermaskin gangvei kan legge skjønnhet og tjene som en fristende Velkommen til hagen området. Utleggermaskin gangveier kan ha en kantlinje i utformingen av gangveien eller landskapsarbeid underveis kan definere dem.

Utleggermaskin terrasser

Utleggermaskin terrasser har blitt mer populær enn noensinne i de siste årene og mange funksjonen detaljerte elementer som innebygd Grill Grillene, barer og peiser. Utleggermaskin materialet kan være skifer, brosteinsbelagte, fliser, skifer eller mønstret betong. For en uteplass som skal fungere som et privat gjemmested, velger du en plassering som tilbaketrukket som mulig, muligens fra huset.

For en uteplass som skal brukes for familie grillmat og sammenkomster, er en større terrasse nær hjemmet riktig. Før du legger din pavers, Merk av for omrisset av patio å sikre at du er fornøyd med utforming og plassering.

Trær og Evergreens

Landscapers bruker vanligvis løvtrær evergreens er å skape en naturlig effekt i hagen. Oaks og maples er vakker, allment tilgjengelig og verdsatt for sine skyggen og tilstedeværelse i sommermånedene. De kan også gi spektakulære farger høsten når bladene slår farge. Evergreens holde farge hele året. Landscapers bruke dem som hekker, bakgrunn planter og i noen tilfeller som ble vist frem prøven planter og de bruker den karakteristiske Blue Spruce denne måten.

Blomstrende busker

Landscapers vet at blomstrende busker legge skjønnhet og farge til en hage. Hortensia er et populært valg, med iøynefallende blå eller rosa blomster. Fargene skal variere med sammensetningen av jord. Asalea og rhododendron har slående rød, lavendel og hvite blomster, gule eller hvite kaprifolium planter gir en duftende aroma hele sommeren.