Utformingskravene for avsnitt 8 bolig

October 28

Utformingskravene for avsnitt 8 bolig

Begrepet "Delen 8 Housing" refererer til Housing valg Voucher programmet, en føderal hjelp utleie den avdelingen av boliger og byutvikling (HUD) tilbyr lavinntektsfamilier. For å leie til en deltaker, må utleiere som møte HUD minimum boliger kvalitetsstandarder. Før deltaker i programmet registrerer en leieavtale, må inspektør som arbeider for programmet enheten og godkjenne den. Disse føderale kabinett design krav eksisterer for å beskytte leietakers sikkerhet og helse.

Stue

Din leie må gi en stue, kjøkken og bad. Det bør også være ett soverom for hver to mennesker som bor i enheten, men barn av motsatt kjønn trenger ikke å dele rom. Leietaker bør også kunne låse og låse opp dører og utvendig. Du kan bare spikeren windows stengt hvis de ikke tjene som en rømningsvei eller til å ventilere et rom.

Kjøkken

Under Housing valg Voucher programmet har din leiebil å ha et kjøkken med en komfyr, ovn og kjøleskap. HUD gir leietaker å levere utstyr hvis hun samtykker. I tillegg med leietakers samtykke, kan utleier erstatte en mikrobølgeovn for komfyr og stekeovn. Kjøkkenet må også vask utstyrt med en vask felle som har både varmt og kaldt vann. Det bør være et område der leietaker kan forberede og lagre mat trygt.

Bad

Enheten må ha et privat bad med en flush toalett som fungerer, og vask og dusj eller badekar, med både varmt og kaldt vann. Alt avfall fra badet har kjøre gjennom avløp som fører til et offentlig avfall-prosessanlegg eller en juridisk privat septiktank.

Varmeren

Et Varmeapparat i god stand må være tilgjengelig i enheten. Du kan gi leietakere elektriske plass ovner, men som brenner olje, parafin eller gass passere ikke inspeksjon - med mindre de er koblet til en eksos system - fordi opphoping av giftige gasser kan oppstå. Klimaanlegg er ikke et krav, men hvis de finnes, de må være operative.

Lys og elektrisitet

Kjøkkenet bør komme med minst én utløp, mens stue og soverom bør ha to. Under HUD regelverket, en permanent light fixture på soverommene teller som en stikkontakt. Ledningene må oppfylle sikkerhetsstandarder for å hindre brann. I tillegg må stuen og alle soverom ha minst ett vindu hver.

Røykvarsler

Hver etasje i utleieenhet, inkludert kjelleren, trenger en røykvarsler i god stand. Men du trenger ikke kravlesøket spaces og uferdige loft. HUD godtar enten batteridrevet eller fastmontert røykvarslere.

Struktur

Interiør og eksteriør vegger, tak og gulv kan ikke har svulmende, hull, knekking, mangler deler, løse fliser eller brett eller andre alvorlige skader. Taket må tåle normal Vær for regionen og viser ingen tegn til strukturell skade. Hvis enheten har interiør eller eksteriør trapper og heiser, bør de være godt vedlikeholdt.

Privat tilgang

HUD krever leietakere har privat tilgang til deres leie. De bør ikke angi andres eiendom for å nå i eller forlate enheten. Dessuten må leie hus eller leilighet gi alternative utgang i tilfelle brann. Rømningsvei bør også føre til utsiden uten leietaker går gjennom en annens eiendom.

Luft og vannkvalitet

Din leie må være fri for skadelige gasser og andre forurensende stoffer, inkludert bly maling, karbonmonoksid, drivstoff gass, kloakk gass og støv. Det må også gi tilstrekkelig luftsirkulasjon. For eksempel må bad eksos fans eller windows. Likeledes, vannet i enheten må være fri for forurensning.

Nabolaget sikkerhet

Hjem inspektøren vil ikke godkjenne en leieavtale under HUD programmet om utleieenhet er i et område med tunge lyden eller luftforurensning. Hvis området er uhygieniske og viser alvorlige skadedyr angrep; eller hvis det er fysiske farer som kan føre til skade.

Bly maling

Hvis ditt hjem ble bygget før 1978, kan det ha bly maling. Under HUD programmet, må du fjerne bly maling hvis malingen viser skader, som peeling og sprengning, og barn i alderen seks eller yngre bo der. Denne regelen gjelder for alle innvendige vegger og tak og alle utvendige vegger som en del av inngangen til utleieenhet. I tillegg må du male andre ytre veggene med maling skade opptil fem fot fra bakken, om hvor langt små barn kan nå.