Utforme landskapsarbeid Rock

June 19

Utforme landskapsarbeid Rock

Det er flere design teknikker som involverer bergarter i landskapet. Du kan opprette en vakker hage, en rock-kantlinje eller bruke bergarter individuelt rundt tunet. Utforme landskapet på papir før du begynner å unngå å flytte bergarter unødvendig og sikre at steinene ikke ser ut av sted.

Utformingen på papir

Alle starter med en flott idé. Dessverre, ideen ikke alltid overføre godt til virkelighet. Plassere utformingen på papir vil gi deg et bedre bilde av hvordan landskapet ser ut når alt er installert.

Start med et stykke millimeterpapir og tegne din gårdsplass å skalere. Trekke i noen terrasser, dammer eller planter og busker som er allerede på plass. Merk plasseringen til septisk systemet, hvis du har det, fordi du ikke ønsker en hage eller tung stein over den. Deretter tegn i landskapet funksjoner som du vil legge til. Nå vil du kunne fortelle hvis de publikum området eller forårsake landskapet å være ujevn.

Landskapet Rock kantlinjer

Når landskapsarbeid med rocks, trenger du ikke å se etter et sted med full sol, delvis skygge eller en windbreak. Jorda har ikke skal pH-balansert og det er ikke behov for vann. Imidlertid vil du gynge å se naturlig.

Når du bruker bergarter som kantlinje for en blomsterhage eller busker, aldri bruke en rett linje. Plass nederst steinene i bakken, ikke bare på toppen av den. Grave en grunne grøfter, plassere steiner og deretter etterfylle med jord. Bruk forskjellige størrelser stein ved siden av hverandre. Alternative med noen enkelt steiner og deretter sette en stein oppå hverandre med skitt bygget opp bak.

Trinn og gangstier

Gangveier og trinnene kan være vakkert landskap alternativer hvis du har plass. De er vanlig å føre til en vann-funksjonen eller hager. For kupert område kan trinnene føre fra terrassen til din hage.

Det er viktig å installere rock for å hindre skade. Gangvei rock bør bare vise på toppen, ellers steinene bli tripping farer. Trinnene kan installeres i jorden og bør ikke henge over kanten med mindre de kan forankres. Leie en profesjonell hvis du ikke vet nøyaktig hva du gjør.

Rock møbler og hager

Bruk naturlig stein åopprette benker og bord. Når du har et vakkert landskap, er det siste du vil gjøre sette plastmøbler i den. For å gjøre naturlige rock møbler, må noen venner å flytte tung stein. Plasser en stein benk med utsikt over din hage og plante noen kaktus eller pampasgress i eller rundt fjellet.