Utenfor brann Pit ideer

September 30

Utenfor brann Pit ideer

Brann groper appellerer til mange mennesker i en elementær måte. Kontrollere peisen begeistrer sansene. En brann gropen er et samlingspunkt for venner og familie. En brann gropen, til tider er et sted å lage mat fra omfattende måltider til stekt marshmallows. Hvis du velger å inkludere en brann gropen i hagen din, observere alle forskrifter for ditt område, så vel som trening commonsense sikkerhetstiltak.

Bygge din egen brann Pit

Bygg ditt eget ildsted med steiner. Steiner opprettet for støttemurer gjøre god byggesteiner for brann groper fordi en brann gropen er en spesialisert vegg. Du trenger ikke noen spesielle ferdigheter å stable steinene. Start med et nivå område, dekket med et par inches av sand. Produsenter utforme støttemur steiner slik at du kan stable dem uten mye tanke til å finne ut bestemte plasseringer. Få hjelp løfte steinene fordi det er enkelt å vite hvor du skal plassere dem, kan det kreve noen fysisk anstrengelse å plassere steinene. Kontroller at hver rad av steiner nivå. Til familie altmuligmann at 4 inches av sand til midten av ild gropen å heve nivået på brannen, og gjør det enklere å passe.

Brann Pit sitteplasser

Gir et sted for deg og dine gjester sitte mens du nyter ditt ildsted. Enten lage en benk rundt grav eller sitteplasser fra gropen. Brann pit capstones kan brukes som en sittegruppe. Betong nettverket anbefaler en høyde på 18 til 20 tommer for brann pit hvis du vil sitte på en hylle som omgir den. En sittende hylle er bare aktuelt med store pits hvor du vil være komfortabel avstand fra brannen. Lage ild gropen 12 til 14 inches høy hvis du vil opprette en separat sitteområde mens du fortsatt gjør det behagelig for folk å sette føttene opp på kanten av ild gropen. Du kan kjøpe sitteplasser, som benker og stoler. For å opprette et enhetlig utseende, kan du bygge din egen sitteplasser materiale lik hva du pleide å lage ild gropen. For eksempel vil et stablet stein benk utfylle et stablet stein brann pit.

Brann Pit matlaging

Kombiner en brann gropen med en grill og spare plass i hagen din. Bygge en brann gropen eller bruke en prefabrikkerte brann pit; Plasser en gitter over toppen av gropen og slå din brann pit til en grill. For mer allsidighet, legger du til en drikke.

Klokt valg av tre. Tre du for matlaging vil formidle smak til maten. Velg et tre som har en passende brenntid og intensitet, samt noe som vil smake godt. Populære matlaging skogen inkluderer hickory, mesquite og apple. Hickory er fet og robust, apple er søt og fruktig, mens mesquite er fet og jordnær, ifølge en sammenligning av Grill skogen av Sam's Grill Club.