Utenfor blomstrende pærer som multiplisere

September 8

Planting blomstrende blomsterløk tilføre farge og interesse i hagen din. Avhengig av pærer er de lett å omsorg for, hardy og tilbake år etter år. Blomstrende pærer krever liten plass i hagen din og vokse godt under trær, busker og i tradisjonelle blomsterbed. Noen typer blomstrende pærer multiplisere selv hvert år, skape flere pærer og derfor mer planter til hagen din.

Calla Lily

Calla lily pære produserer en plante med blomster i nyanser av gul, hvit, rød og rosa med tykk, grønne stammer. Calla lilje blomster ligner rullet opp papir. Av calla lily er dype, skinnende grønne blader er store i størrelse. Calla lily pærer vokse i de fleste typer fuktige jorden, men jord som er for fuktig forårsaker pære å råtne. Pærene kan gravd opp og plantet, eller gravd opp og atskilt etter de formere seg for å legge til mer planter i ulike områder av hagen din.

Crocus

Crocus er en plante med lyse grønt løv og blomster i nyanser av fiolett, gult og hvitt. Crocus pærer vokser i et miljø som tilbyr full sol til delvis skygge. Avhengig av typen crocus pære, vil blomster blomstre enten våren eller falle måneder. Pærene multiplisere i store mengder. Mens de er tolerante for kulde temperaturer og ideell for utendørs hagearbeid, kan du også flytte crocus pærene innendørs i de kalde månedene å produsere blomstrer året rundt.

Afrikanske Lily

Afrikanske lily (Ixia) er en blomstrende pære som produserer blomstrer i sommermånedene. Blomstene er stjerneformet og fargerike i nyanser av rosa, rødt og hvit. Plantene krever masse varme og sol å holde seg frisk. For å vokse riktig, må pærer være plantet i jordsmonn og befruktet regelmessig med gjødsel eller kompost. Pærene må er ikke tolerant av vintervær og være gravd opp og lagret inne i vintermånedene. Afrikanske lily pærer multipliserer hvert år de er plantet, noe som resulterer i dobbelt så mange lily pærer på slutten av sesongen de ble plantet.

Gigantiske nederlandske Iris

Gigantiske nederlandske iris produserer fargerike blomstrer hver sommer. Blomstene kan vokse 12 til 18 inches høy og er nyttige for skjæring og plassere i blomsterdekorasjoner. Disse blomstene også tiltrekke Sommerfugler og hummingbirds i hagen din. Den gigantiske nederlandske iris pæren er tolerante kalde temperaturer, men foretrekker sol og varme temperaturer. I varmt klima med varme jord multiplisere pærene for å opprette mer planter.