Utendørs våren roser

August 3

De fleste steg gartnere ser frem til våren, når blomstene begynner å blomstre og fylle hagen med farge og duft. Våren er imidlertid også en viktig tid for hage omsorg utformet for å holde de utendørs rosene sunn.

Fordeler

Beskjæring og gjødsling er avgjørende-våren aktiviteter for hjem steg gartner. Disse aktivitetene fremme blomstrer i utendørs roser, bringe om våren steg. Roser venstre untended vises uflidd og kan mangle fullt utviklet blomster.

Beskjæring

De fleste steg gartnere er klar over at sen-fall beskjæring er avgjørende for å fremme ny vår vekst og hjelpe rosenbusker overvintre. Våren beskjæring fordeler også rosehage, ifølge Maryland Rose samfunnet. I midten av mars til midten av April tilbake kutt steg canes om halve dagen lengden. Dette fjerner gamle, død og syke tre. Rose canes bare produsere blomster på den øvre delen av canes for et par år, før tre blir sovende. Beskjæring er nødvendig for å fremme nye blomstrende.

Gjødsling

I tillegg til beskjæring gir gjødsling rosenbusker planter med maten nødvendig for lyse, våren blomstrer. Bruke steg gjødsel tidlig på våren og dekk til jord med mulch, anbefaler Burkes bakgård nettsted.