Utendørs taket ideer

November 8

Utendørs taket ideer

For en mer intim følelse i din utendørs stue, installere en kunstig utendørs taket. Ikke ment til å holde regn eller i mange tilfeller solen, er kunstige utendørs tak utformet for å skape en følelse av intimitet for beboerne.

Gitter

Dekke et utendørs stue med en gitter installert vannrett. Sikre den til tre støtte innlegg sett i bakken med betong i innlegget hullet. Et gitter tak gir skygge om dagen og en følelse av kabinettet på kvelden. Male gitteret for et profesjonelt utseende eller overlate til Vær naturlig for en rustikk utseende.

Planter

Vinranker, kiwi, ivy eller blomstrende vinstokker som bougainvillea eller kaprifolium kan trenes til å vokse på en horisontal overflate som en arbor opprette en utendørs taket. Arbor kan være så enkelt som et stykke av gitteret holdt oppe av sikre trestolper, opphav støttet av en ramme av dimensjonale trelast sikker trestolper, eller metall netting gjerde sikret til trestolper. Plante plantemateriale ved innlegg. Trene dem til å klatre innlegg og deretter å vokse vannrett øverst i arbor, lage kunstige taket.

Lys

String lille ferien lysene i et tilfeldig, krysset mønster for mindre permanente utendørs tak. Bruk en rekke 10-fots tre innsatsen installert rundt perimeteren av området du vil en utendørs taket. Pund dem ca 2 fot i bakken, forlater 8-fots innsats over bakken. Dette er høy nok til å lage et tak som personer kan lett spasere under når lysene er streikerammet i området fra toppen av innlegg.

Stoff

Fest yards av stoff til en ramme av stive wire eller sterk tau festet til en serie av tre eller aluminium innsats installert rundt omkretsen av utendørs stue. Dette vil opprette en tilpasset utendørs taket som du kan enkelt endre for å passe anledningen. Bruke netting for å opprette et litt gjennomsiktig tak som lar stjerner se gjennom. Sesongmessige utskrifter kan bli drapert for spesielle anledninger eller en rik stoff i en farge kan angi en mer formell eller romantiske stemning. Variere utseende på taket ved å installere stoff slik at den henger og glatte, eller haug det så det forheng i elegante kaster seg over utendørs stue.