Utendørs planter i AZ

October 12

Utendørs planter i AZ

Mens områder av Arizona er kjent for sine varme, tørre klima, er det en rekke utendørs planter som trives i staten. Arizona er hjem til den største kaktusen i landet - den saguaro kaktusen. Andre planter som lever i Arizona ørkenen er stikkende valmue, de trærne «Ocotillo», Joshua tree, Arizona sycamore og røde Berberis anlegget.

Stikkende Poppy

Stikkende valmue, også kjent som cowboy speilegg, vokser i sand eller gruset ørkenen habitater i Arizona. Ifølge nettstedet ørkenen USA vil anlegget vokse til ca 4 fot høy. Den har en grønn stilk dekket med prickles. Våren produserer stikkende valmue hvite blomster med en lys gul sentrum.

Saguaro kaktus

Saguaro kaktus er den største utvalget av kaktus i USA, rapporterer webområdet Arizona Sonora Desert Museum. Saguaro bare vokser i den sørlige delen av Arizona. Saguaro er en høy, oppreist kaktus som kan nå 40 til 60 fot i høyde og kan leve lenge 150 til 200 år gamle. Som kaktusen aldre, vil den fortsette å utvikle grener eller armene.

Trærne «Ocotillo»

De trærne «Ocotillo» er en ørken plante i Arizona som vokser lange, oppreist grener. Hver gren er dekket med skarpe torner. I løpet av våren, vil anlegget produsere blomster på slutten av grenene. De trærne «Ocotillo» vil vokse et lag av grønne blader senere i sesongen etter blomstene har blomstret. Trærne «Ocotillo» anlegget antas å ha medisinske formål og antas å hjelpe med dårlig sirkulasjon og lindre premenstruelle lunger, ifølge DesertBloomHerbs.com.

Joshua Tree

Joshua tree vokser i områder av Arizona hvor høyde varierer fra 2000 til 6000 føtter. Treet foretrekker tørr jord på slettene, bakker eller mesas. I løpet av våren produserer den gul-farget blomster etterfulgt av elliptiske grønn-brun frukt.

Arizona Sycamore

Arizona sycamore er en type løvtre funnet i det nordlige Arizona. Ifølge ørken-Tropicals.com, vil anlegget vokse 40-80 fot høye ved forfall. Treet trives i miljøer med full sol. I løpet av våren, vil det produsere grønne blomster.

Rød Berberis

Den røde Berberis er en evergreen busk funnet i Arizona på elevations av 3000 til 7000 fot. Forfallsdato, vil anlegget nå ca 12 fot høy. I løpet av våren produserer den røde Berberis duftende blomster. I midten av sommeren, vil anlegget begynne å produsere små, spiselige bær.