Utendørs ideer for en silke blomst Arrangement

February 25

Silke blomster er et praktisk alternativ til friske de. De kan vare på ubestemt tid, og med deres naturlige former og variert fargetoner, ser så attraktiv som deres virkelige motstykker. Mens silke blomsteroppsatser er et fast inventar i mange hjem interiør, de er også ideelle for bruk i utendørs dekor. Med silke blomster, kan du legge interesse, farge og stil til gårdsplass, veranda eller hagen. Det er mange måter å ordne og vise silke blomster utendørs.

Krans

Henge en krans av silke blomster på døren til en innbydende effekt. Du kan også vise en på veggen av en veranda eller uteplass for en fargeklatt. Silke blomster kranser er lett å ordne. Du trenger et tørt skum kransen skjema i størrelsen du foretrekker og et utvalg av silke blomster trim med wire cutters og sette inn i skummet. For ekstra sikkerhet, pels silke blomster stammer i varmt lim før skyve dem til skum kransen.

Swag

En silke blomst swag kan vises på samme måte som en krans: henge den på døra eller utvendig vegg. En swag er en løst sammensatte halvsirkel blomster, i stedet for hele sirkelen av en krans. Det området opp i midten, mens sidene grasiøst drapere ned. Du kan opprette en silke blomst swag ved å sette inn diverse silke blomster stengler til en tørr skum. La stilkene på begge sider av skum drapere ned for å opprette arch effekten.

Hengende kurven

En hengende kurv av silke blomster kan se veldig mye som hengende frisk blomst kurver som dekorerer verandaer og terrasser i sommerhalvåret. Fylle en håndteres kurv med silke blomster og henge den fra en hekte inn forsiden av en patio eller veranda. Du kan også henge en silke blomst kurven fra en hekte inn et innlegg eller søyle. Fyll en kurv med en tørr blokk av skum og presse en rekke fargerike silke blomster i skummet. Bruke noen blomster som henger ned over kanten av kurven og andre stå rett.

Tabletop Arrangement

Fyll en vase, kurv eller annen beholder med silke blomster og plassere den på en patio tabell for en iøynefallende midtpunktet. Du kan sette løs stammer av silke blomster i en vase eller dytte dem inn tørr floral skum som har vært plassert i en kurv eller en annen beholder. Hold en tabletop arrangement av silke blomster relativt lav, slik at folk som sitter rundt bordet kan se hverandre over blomster.

Potted Arrangement

En hage, terrasse eller veranda er ofte full av attraktive potter med blomster og planter. I stedet for å fylle alle potter med ekte potted blomster og planter, kan du prøve å arrangere silke blomster i noen av dem. Akkurat som du normalt ville, og skyv stilkene av silke blomster ned i jorden i enhver avtale du ønsker, kan du fylle potter med jord. Det finnes mange typer av silke, så kan du legge blader og gress til din potted silke blomsteroppsatser.