Utendørs blomster for vinteren

July 10

Utendørs blomster for vinteren

Bruk hardfør planter egnet USDA sonen for en vinterhage som er misunnelse av nabolaget ditt. Som National Arboretet antyder, har"mange busker fantastisk blomstrer eller bær som gjør vintersesongen gnisten. Kombinere disse busker med fargerike, vinter-blomstrende pærer kan opprettholde den ivrig gartneren gjennom de siste pussig månedene på vinteren." Utendørs blomster for vinteren inkluderer en rekke velduftende og prangende blomstrer.

Witch Hazel (Hamamelis spp.)

Witch hazel er en stor flerårig busk som produserer mange velduftende og prangende gule blomster mellom sent på høsten og vinteren. Lys grønne blader slå en strålende gyllengul høsten. Witch hazel vokser opp til 20 fot høye og brede, foretrakk godt drenert men fuktig, loamy jord på steder med full sol til delvis skygge. Dette anlegget er mest hardføre i USDA soner 5 til 8. Lady Bird Johnson Wildflower Center beskriver trollhassel som, "en lang-levende busk som tåler forurensning og dårlig jordsmonn."

Glory-of-the-Snow (Chionodoxa luciliae)

Glory-of-The-Snow er så kalt fordi det produserer dyp violet-blå blomster med hvite sentre i form av en stjerne, ofte mens snø er fortsatt i bakken. Blomsten stilkene nå ca 6 inches i høyden med to til tre smale blader og en enkelt blomst. Det er en flerårig plante, hardfør i USDA sonene 4 til 7, og dens pærer er plantet i høst. Glory-of-The-Snow vil gi statsborgerskap og spredning av selv-såing i et teppe av blomster, som toner av våren. Blomstene er bra for tørking; Sommerfugler tiltrekkes blomster. Dette vil gi statsborgerskap lett og foretrekker en middels mengde fuktighet i godt drenert jord. Den vokser best i et sted med full sol eller delvis skygge.

Reticulated Iris (Iris reticulata)

Reticulated iris er en liten hardfør plante vokst fra en pære plantet i høst. Den produserer store, duftende blomster av levende lilla og blå med gule og hvite tegninger mellom April og mars. Iris vokser i steder med delvis skygge til full sol og jord som er tørr om sommeren og godt drenert i høst og vinter. Reticulated iris er hardføre i USDA sonene 4 til 9.

Camellia (Camellia japonica)

Camellia er treet med store, duftende hvite blomster, rosa tinges og skinnende mørke grønne blader. Den blomstrer mellom midt på vinteren og våren. Camellia vokser inn i en stor busk med en maksimal høyde på 8 fot høye og ca 4 fot bred. Camellias krever fra direkte sol, foretrakk delvis skygge og rik, godt drenert, men fuktig, jord. De fleste varianter av Camellia er hardfør til USDA soner 7 til 10.