Utendørs blomster for vinteren og høsten

March 17

Utendørs blomster for vinteren og høsten

Hagearbeid trenger ikke å avslutte bare fordi den blå himmelen er borte og kaldt regn har startet. Lager landskapet med høst og vinter-blomstrende blomster å nyte blomstrer hele kaldt, grå vinter. Vanlige høst-blomstrende blomster inkluderer marigold, mødre og visse roser. Vinter-blomstrende blomster inkluderer hellebores, også kjent som den Lenten eller Christmas rose og Iris unguicularis. Pærer som påskelilje, Hyasinter og crocus seg gjennom snøen på slutten av vinteren.

Marigold

Marigold blomstrer hele sommeren, men du kan bli overrasket av en ny siste flash av farge etter mange andre sommer ettårige forsvinner. Marigold plantet av frø sommeren være modne nok å blomstre til høsten. Marigold fargene av Burgund, gul, gull og en kombinasjon av disse fargene er perfekte høstfarger som gjenspeiler skiftende treet paletten under denne sesongen.

Chrysanthemum

Mødre eller krysantemum er spesielt populært i høst som de er resistente mot frost til et punkt. Når den første fryser skjer, avta disse blomstene raskt. Mødre er tilgjengelig i mange farger som lilla, oransje, Burgund, gul, hvit og gull.

Roser

Roser er gjenta bloomers kan avslå i sommervarmen, spesielt når insekter, bakterier og sopp blomstre. Når kulden kveld begynner i høst, mange sopp og skadedyr forsvinne, inkludert japansk biller, og steg kan vise en plutselig tydelig vekkelse med en lys sprut av farge rett før gå sovende.

Hellebores

Hellebores er innfødt til Hellas, Balkan og Tyrkia etter Clark County forlengelsen. De er også vokst i nordvestlige USA hvor de blomstrer i lyse nyanser av sitron, primrose, elfenben, krem og rosa eller mørkere nyanser av lilla, ruby, ametyst og skifer fra desember til mars. Hellebores er giftig og bør aldri være spist. Det anbefales at hansker brukes ved håndtering av dette anlegget for å unngå hudutslett.

Vinter Iris

Iris unguicularis er en bemerkelsesverdig vinter-plante. Den kan blomstre fra oktober til mars eller April vil overleve en vanskelig fryse. Etter frysing blomstrer grøtaktig og faller, men en ny gruppe vises trofast når temperaturen stiger over frysepunktet. Iris unguicularis er tilgjengelig i mange farger, inkludert en kombinasjon av hvit, gul, pink, flekkete og stripete.

Blomstrende busker

Flere busker blomst i senvinteren eller tidlig på våren som lys gul forsythia, witchhazel, viburnum, wintersweet, vinter-blomstring kaprifolium og sweetbox.