Utbredelsen av sukkermais

March 1

Utbredelsen av sukkermais

Søt mais er en mutert rekke feltet korn. Der feltet corn er i hovedsak dyrket for dyr fôr, dyrkes sukkermais for menneskelig konsum. Kornet er overført av gjødsling korn dusker for å angi kornet. Når vegetabilske er produsert, høste bønder personlige kjerner for fremtidige frø.

Funksjoner

De kvinnelige delene av mais stilken der mais kjerner produseres kalles ørene. Ørene er plassert på nedre del av stilken, like over korn stilken bladene. Blomstene som ørene produserer kalles silke. Hver strand av silke inni dusken tilsvarer en kjerne av korn.

Funksjonen

På toppen av hver korn er anlegget dusk. Frynsene er mannlige deler av mais anlegget. Når pollen fra den mannlige delen av mais anlegget børste silke fra kvinnelige del av mais anlegget, det fertilizes anlegget og produserer frø kjerner.

Effekter

Det er to metoder å befrukte et korn-anlegg. For en, kuttet dusken på spissen av mais anlegget. Deretter riste dusken over silke overføre pollen. For det andre, stripe dusken pollen korn for hånd. Deretter hånd-transfer pollen på silke.