Utarbeide verktøy for landskapsarkitektur

September 24

Utarbeide verktøy for landskapsarkitektur

Avansert eller enkelt, vellykket landskapet prosjektet er ikke en tilfeldighet. Fra innledende konsultasjon og tar av målinger til installasjon og vedlikehold krever prosjektet en kresne øye, en kompetent og riktig tegneverktøy. Listen er lang, men mange av verktøyene er tilgjengelige i hjørnet skapet eller hjemmet kunst forsyning skuff. Mens profesjonell tegneverktøy er kostbar, er det generisk erstatninger for de fleste hver varen profesjonell landskapet designerens listen i nødvendig tegneverktøy.

Utkast bordet og arkitektoniske lys

En profesjonell draftsperson sitter ved skrivebordet for lange dager, tegning planer å skalere for presentasjon til klienten. Tabellen vipper for å imøtekomme de ulike vinklene obligatorisk for riktig skissere. Arkitektoniske lyset på utkast tabellen er knyttet til skriving overflaten med hakeparenteser. Halsen av lampen er leddet for å imøtekomme de ulike vinklene som lys er nødvendig. Undersøke politikken til det lokale Universitetet på offentlig bruk denne typen spesialisert utstyr på student biblioteket. I stedet for en faktisk tilting tabell, plassere tegning rekvisita, papir og en bordlampe på største tilgjengelige bordet. Unngå avbrudd av tegning. Planlegge minst seks timer for første konseptualisering og progressiv skisser.

Mekaniske blyanter, penner og utkast papir

Profesjonell utkast kunstneren krever beste blyanter, penner og papir. Layperson kan gjøre en erstatning, hovedsakelig fordi det eneste prosjektet. Det er ikke nødvendig for layperson å tilbringe dyrebare budsjettet dollar for profesjonelle utarbeidelse accouterments. Se etter praktisk og rimelig mekaniske blyanter. Kjøp et sett å imøtekomme behovet for ulike instrumenter grafitt. Se etter de samme kvalitetene i et sett med vann fargen penner. Erstatte en bærbar PC med millimeterpapir for dyre utkast papir brukes av profesjonelle landskapet artist.

Fransk kurven maler og herskere

Svært få profesjonell design av noe slag er oppnådd uten et komplett sett med maler. En favorisert mal blant landskap kunstnere er fransk kurven. Området i hagen tillater mer bevegelsesfrihet visuelle enn begrenset plass i fire vegger. Derfor gir malen fransk kurven av skissere flyt seg i form av hage labyrinten, utdannet buskas og gitter-arbeid. Se etter maler med ulike størrelser av grasiøs ruller. Herskere og andre måleinstrumenter er nødvendig fra øyeblikket av prosjektet evaluering å skissere prosessen og endelig installasjon. Kjøpe minst to størrelser av metall for bruk mens skissering.