Urte Insecticidal såpe for innendørs planter

June 29

Urte Insecticidal såpe for innendørs planter

Gjennomtenkt plassering av potteplanter kan sprite opp noen innredning. Men akkurat som bladverket funnet ute i hagen, er innendørs planter sårbare for angrep av insekter og skadedyr. Det finnes mange kommersielle produkter som kan brukes til å bekjempe et insekt angrep, inneholde mange insecticidal behandlinger giftige kjemikalier som kan gjøre dem uegnet for bruk innendørs. Et tryggere alternativ finnes i en grunnleggende urte soap spray som kan enkelt gjøres hjemme. Ikke bare drepe bugs på kontakt, er det nontoxic og enkel å bruke.

Instruksjoner

•Fyll 1 QT vann i en stor bolle. Legge til 2 ss. mild flytende oppvaskvann såpe i vann og rør forsiktig. Bruke flytende såpe, ikke tørr pulverform; pulveret er for harde for bruk på planter.

•Gather urter. Mange urter naturlig frastøte insekter på grunn av sine stikkende aroma. Velg én eller flere sterke lukter urter for å legge til din såpevann. Hvitløk, basilikum, gressløk, pennyroyal, kamille, rød pepper, mynte, salvie, koriander, lavendel, rosmarin og Reinfann kan alle brukes til å holde insekter i sjakk.

•Plasser opptil 1 kopp av tørket eller friske urter i et grunt fat. Hell 2 kopper kokende vann sakte over urter. Vente på vannet kommer til romtemperatur, og hell den resulterende brygget et kaffefilter fjerne noen faste stoffer. Legg væsken såpe løsningen og rør forsiktig for å innlemme infusjonen.

•Kopiering løsningen på en plast sprayflaske. Spray en liten del av anlegget før en mer generell søknad. Visuelt inspisere anlegget for to til tre dager, ser etter tegn på negativ reaksjon til soap spray. Hvis ingen reaksjon oppstår, kan du bruke spray på hele anlegget, jevnt dekker bladverket. Spray noen synlig insekter, grundig belegg dem med såpe. Behandle undersiden av bladene som topper.

•Gjenta søknadsprosessen hver fire til sju dager før insekt situasjonen er helt løst.