Urte bruk av Chrysanthemum blomst te

March 18

Urte bruk av Chrysanthemum blomst te

Alternative healing utøvere bruke krysantemum blomst te for et spekter av helsemessige fordeler. Bruk chrysanthemum (Chrysanthemum morifolium), også kalt chrysanthemum blomster og ju hua, til fordel helseproblemer som kan inkludere, men er ikke begrenset til, lever problemer, hodepine, kjøling i varmt klima og sår hals irritasjon, ifølge Holistisk urt nettdatabasen. Bratt chrysanthemum blomster med lakris eller peppermynte for en duftende kopp te.

Ayurveda bruker

Søke hjelp av en ayurvedisk praktiker for den gamle helbredende vitenskapens bruk av chrysanthemum blomst te. Drikke kjøling te å balansere ayurvedisk pitta ubalanser påvirker fysiske plager som huden farge, metabolisme og fordøyelsen, for å nevne bare tre områder. Bruk krysantemum blomst te for å fremme emosjonelle balanse fra ekstreme sinne og sjalusi, anbefaler Holistisk Online.

Kjøling bruker

Gjøre en krysantemum blomst tilførsel til å lette en spenningshodepine, reduserer feber og lindre tørr munn. Drikker 8 unser krysantemum blomst te tre ganger om dagen, råder nettsted urter 2000.

Beroligende bruker

Nyt en klut med krysantemum blomst te. Vri til fuktighet og kul i kjøleskapet. Slapp av med en klut med røde øyne. Legge til de beroligende effekten ved drikke te i hvit krysantemum. Bruk hvite chrysanthemum blomster til behandle røde øyne, anbefaler Chrysanthemum te, et nettsted viet til te.