Urea, som kan brukes i stueplanter?

February 9

Urea er enten syntetisk eller samlet fra urin. Det er ofte brukt i gjødsel for plener, andre utendørs planter og potteplanter på grunn av innholdet høy nitrogen. Det er mye brukt fordi det er lett å gjøre, det er løselig og kostnadene er lave. Noen mennesker har lært å bruke sin egen urin for å befrukte visse planter. Menneskelige urin inneholder nitrogen, fosfor og kalium i større mengder enn de fleste kommersielle gjødsel. Generelt, urea er trygg for miljøet og syntetisk urea finnes i mange gjødsel. Men hva med å bruke menneskelige urin på stueplanter?

Historie

Urea ble først syntetisert i 1828 av Friedrich Wohler, en tysk kjemiker. I sitt forsøk på å gjøre ammonium cyanate fra sølv cyanid og salmiakk, skjedde urea tilfeldigvis. Wohler skrev, "jeg kan gjøre urea uten bruk av nyrene, mann eller hunden. Ammonium cyanate er urea." Siden den gangen har syntetisk urea bli en standarddel i mange kommersielle gjødsel, inkludert noen som brukes for potteplanter. I dag, urea er et viktig stoff i mange bransjer, og brukes også til å legge smak til sigaretter.

Komponenter

Urea inneholder karbon, nitrogen, oksygen og hydrogen. Kombinert med fosfor, gjør urea urea fosfat, trengs av planter for blomst og frukt produksjon. Det har også soppdrepende egenskaper.

Potteplanter

Kombinere urea, som er en vanlig form for nitrogen, med formaldehyd produserer flere typer gjødsel. Urea formaldehyd-baserte gjødsel er en del av mange plen og hage gjødsel, slik som Jobes plante mat spisser og Miracle Gro, som er 46 prosent urea. Urea-basert gjødsel kalles urea formaldehyd eller methylene urea-gjødsel. Noen typer denne gjødsel er spesielt formulert for bruk på innendørs planter. Kommersielle gjødsel som inneholder urea lukter ikke som urin, slik fleste foretrekker å bruke dem i stedet for sin egen urin.

Gjør Urea-gjødsel

Du kan lage din egen anlegget gjødsel ved å samle urinen. Når du har 1 gallon spart opp, legge 1 tsp. av bakervarer brus, som nøytraliserer syre. Det er best å bruke det på plener eller utendørs planter. Om du velger å bruke den på din houseplants er et spørsmål om personlig preferanse. Bruke urin innen 24 timer fordi det vil bli ammoniakken, hvilke kan brenne plantene.

Fordeler

Du kan spare penger på begge vann regningen og gjødsel du kjøper for å holde plantene grønn og sunn ved å samle din egen urin og blande det med natron til å befrukte plantene dine. Menneskelig urin gir nitrogen, fosfor og kalium og, hvis du bruker det riktig, kan det hjelpe vokse et års forbruk av visse avlinger, hvete, en person. Noen studier har vist at menneskelige urin kan være mer effektiv enn gjødsel laget av husdyrgjødsel.