Unike organisere ideer

November 12

Unike organisere ideer

Et godt hjem er en hvor alt har en plass og alt er på plass. Dette oppnås best gjennom organisasjonen. Organisasjonen er et vanskelig begrep for noen personlighetstyper. Men tillater unike organisatoriske metoder folk å lagre sine nye eiendeler i tiltalende og praktiske måter med minimal frustrasjon.

Takle boks

Et takle-boks er en unik måte å lagre og organisere småting. Lagre Kunstutstyr ved å skille blekk, maling, pensler og kritt i forskjellige cubbyholes. Del kontorrekvisita, som binders, gummi band, tegnestifter og Post-it notater, i skuffen seksjonene. Isolere smykker som ringer, armbånd og øredobber i forskjellige skuffer slik at hver brikke er raskt identifisert og plassert. Egen scrapbook elementene farge og størrelse så hver brikke er lett oppdaget.

Skap reoler

Skap organisasjonen kan være vanskelig, spesielt hvis du deler et skap med en betydelig andre eller søsken, eller du har et bredt utvalg av klær. Lurer på hengeren eliminerer plass du kan henge klær loddrett i stedet for side ved side. En multi kroken spinning slips hengeren kan mange bånd til å henge fra personlige kroker på en karusell. Bånd er mer effektivt ligger og mindre sannsynlig å falle på gulvet. En sko hjul, som ligner en hamsterhjul, gjør din sko mer tilgjengelig og er en attraktiv måte å holde hvert par organisert.

Barn-sikker brystet

Et barn-sikker brystet, skreddersydd for barnets interesser, holder leker og spill. Hvis du har en sønn interessert i lekebiler eller actionfigurer, male toppen av brystet å ligne en rekke veier der han kan "park" hans biler når han er ferdig avspilt. Male innsiden av brystet å ligne en garasje. Klippe stykker av pinnen bord anfall innenfor brystet og sette inn hyllene i peg styret å holde sine biler. Hvis du har en jente, male brystet for å gjenspeile en kjøkkenbenken hvor hun kan spille "hus." Inne, har hyller utformet for dukker, dukke tilbehør og retter.

Lagring garn

Rot akkumuleres raskt i barnas rom og lekerom. Bruk leketøy garn suspendert fra taket utstoppede dyr og dukker. Hvis barnet ditt liker å leke med baller, bruk nettet som et sted for å lagre baller og baseball hansker. For å eliminere rot i et skap, suspendere nettet mellom to vegger å holde lett sko som flip-flops eller kvinner leiligheter.