Unike ideer i landskapsarbeid med jernbane bånd

May 20

Unike ideer i landskapsarbeid med jernbane bånd

Jernbanen slips har en rustikk appell som passer godt inn landskapsarbeid planer og design. Bruke kreativitet og formål for å maksimere bruken av jernbane bånd. Tilpasse landskapsarbeid ideer fra foran hjemmet til bakgården. Bruk båndene for å opprette mellomrom legger karakter og distinksjon til din landskapsarbeid utformingen å gjøre din friluftsliv enda morsommere.

Grill stopp

Bruk jernbane bånd omgir og opprette et matlaging uteområde. Spre grus for å utjevne området, som kan være toppet med skifer opprette og definere plass. Bruk sand og sement til å opprette en morter blant skifer og etablere en permanent "mat stopp" plass. Deretter bruke grill grill som primære strukturen for å identifisere plass. Se etter vintage restaurant tegn laget av tinn å spikre til et innlegg fra en jernbane slips og har et egendefinert tegn gjorde markere posisjonen din grilling, som "Jones Grill - beste Grill i byen!"

Urtehagen

Bruk jernbane bånd å strukturere en firkant eller rektangulære plass og opprette et hevet sengen hage for planting urter. Velg urter som du bruker ofte for måltider og retter samt valg for eksperimentering. Dette kan omfatte rosmarin, timian, oregano, salvie og mynte og eksotiske urter som koriander. Bruke jernbane bånd for å merke av områder for urter brukes til salater, urter for matlaging og urter som mynte å plukke friske opprette sommer drikkevarer som Mojitos å tjene til gjester på utendørs grilling.

Familie blomsterhage

Maksimere rustikk sjarm og appell av jernbane bånd å sette opp en familie blomsterhage. Kutte bånd for å opprette ruter for hvert medlem av familien. Tillate dem å plukke sine egne blomster å plante. Også gjøre det klart at de vil være ansvarlig for tending hagen området. Det vil også hjelpe dem lære, nyte og verdsette hagearbeid.

Getaway hage

Jernbane bånd kan brukes til å opprette en hukommelse hage. Floral og vegetabilske plantings kan velges representerer en rekke minner. Du kan for eksempel opprette en blomsterhage med regionale plantings som minne deg om en favoritt ferie. Du kan definere en plass med jernbane bånd til opprette en tropisk hage med plantings av elefant ører, rhododendron og levende farget blomster som minne deg om en tur til Karibien. Eller du kan holde en påminnelse av blomster og planter fra sommeren stranden retreats. Bringe tilbake frø og planter fra en tur til et område for familie strand ferie langs Atlanterhavet eller Stillehavet for å plante i hagen din hjemme. Hvis hagen din bakker, bruke båndene til å bygge en støttemur. Du kan scenen og rave båndene for å opprette spesialitet hage områder ved ulike høyder og nivå.

Heritage hage

Opprette en skjelnes hovedområdet eller mindre områder med jernbane bånd å betale ære til familiemedlemmer. Avsatt et område for grønnsaker og navnet den etter en av dine tidlig forfedre. Plante arvestykke tomater, salat, reddik og løk. Opprette en hage beplantet med våren pærer tulipaner og gladiolas crocus, oppkalt etter et familiemedlem. Skjære navnet eller initialene til familiemedlemmet til jernbane bånd å merke det i hennes ære.