Unik køyesenger for gutter

March 28

Unik køyesenger for gutter

Gamle egyptiske loft sengen kan ha vært forløperen til dagens moderne køyeseng, eller det kan ha vært oppfunnet på 1400-tallet av en rik aristokrat som hadde sin tjener sove i en truckle seng under sengen hest og vogn når de hadde stoppet for natten. Et faktum kjent sikkert er at køyesenger er laget for å opprette flere områder i en liten plass, for eksempel et barns rom. Hvis du har besluttet å bruke køyesenger for gutter, finnes det mange unike modeller å velge mellom.

Western-tema

Yngre barn kan verdsette en køyeseng med en western-tema. Forhandlere selger køyesenger med sheriff merke-formede åpninger og andre med dekorative tre hjul og senger laget å ligne en dekket vognen. Oppmuntre interesse i temaet av lesing med dine sønner om hvordan Vesten ble avgjort.

Ohoy tømmer!

En pirat-themed køyeseng kan være akkurat hva din lille pirates er etter. Prøv en pirat skipet-formet sett med en høy stige inn den øverste køya. Skatten kart sengetøy og dundyner legge til utseendet. Inkluder en skatt boks for leketøy lagring og en rustikk tre dresser å fullføre temaet.

Safari

Hvis gutter elsker eventyr, besøke seng på en afrikansk safari. En elefant køyeseng er et spesielt godt valg hvis du har et yngre barn fordi bunnen seng kan plasseres på et lavere nivå. Du kan også velge å prøve et loft seng med øgle formet utsnitt og rom for en L-formet bunn seng for din liten bug fanger.

Diverse

Unge skiløpere kan verdsette varmer opp på en chateau køyeseng, eller du kan modellen barnerom etter et middelalderslott. Mens denne typen ikke kan spare plass hvis du velger en vindeltrapp inn det topp sengen, gjør god plass for fantasien til barna.

Lage din egen

Hvis du har noen grunnleggende verktøy og vil gjøre det, er det noen enkle planer tilgjengelig for gratis eller liten kostnad på Internett. Når du har en grunnleggende utforming, skreddersy den til ønsket tema eller figuren. Legg themed sengene og innredning bærer design gjennom soverommet.