Unge kvinners tema dekorere ideer

December 5

Når en kvinne gjør overgangen fra en tenåring til ung voksen, er det en viktig tid. Pusse opp rommet hennes i et mer voksen-tema for å bygge selvtillit og frafalle sin barndom, slik at hun vil føle deg komfortabel nyter plassen med voksne venner og ikke føler som om hennes soverom er fast et tiår tidligere. Unge kvinner vil føle attraktive, oppdatert, komfortable og moderne. Bringe disse elementene inn i rommet er enklere enn du tror.

Palett

Velg en mer sofistikert fargepalett. Se gjennom arkitektoniske og interiør dekorere blader for bilder av moderne hjem eller "cribs" eid av unge mennesker som har jobbet hardt i ung alder. Finn soverom som bruker en fargepalett som passer måten din ung kvinne føler. Fjern alle hennes barndom møbler og leftover leker. Male rommet de sofistikerte nye fargene.

Møbler

Bygge en vegg av bokhyller og et skrivebord. De fleste unge kvinner har bøker fra college og nye kunstgjenstander fra turer og opplevelser. Dekorer bokhyllen på en mer oppdatert måte med innpakket bøker, kunst-boksen lagring skuffer og kule kunstverk. Ta favoritt bilder og forstørre dem i store svart-hvitt-utskrifter til ramme som kunst i rommet, som vil minne henne på personer og steder hun bryr seg om. Velg en oppdatert hodegjerde og større seng med nye voksen sengetøy.

Sitteområde

Sannsynligvis vil hun sitte, lese og se hennes favoritt filmer fra en komfortable sitteplasser gruppe, stor stol eller andre avslappende sted. Plass TV slik at den kan skjules når den ikke er i bruk. Konfigurere skapet for å maksimere lagringsplass ved å installere et skap arrangør. Heng operative gardiner i samme fargepaletten som sengetøy. Bruke et teppe med alle hennes nye farger, og plasser teppet for å skjule en eldre teppe eller gulv. Opprette ekstra uttrekkbar lagringsplass under sengen som er lett tilgjengelig.

Tilbehør

Legg til tilbehør for å gjøre rommet føles komplett og komfortable. Inkluderer lamper som gir godt lys, nightstands som kan doble som lagringsplass, en annen tabell sitte nær stol og dekorative elementer å samle hele rommet. Et mer voksen rom skal føle velkledd og komplett slik at den unge kvinnen kan slappe av og føle seg trygg på rommet sitt. Som en finishen, kan du installere en ny låsing dørhåndtak for at ekstra følelse av sikkerhet og personvern.