Undermount vask verktøy

June 11

Undermount vask verktøy

Selv installere en undermount vasken er mer komplisert enn topp-mount vask, krever prosedyren bare vanlige verktøy. Undermount synker knytte til undersiden av en counter toppen via et sett med metall kanaler, ofte kalt spor, og parenteser, også kalt klipp. I tillegg til standard sink installasjonsverktøy, for eksempel skiftenøkler, krever installere undermount vask spor og klipp boring og Skruing verktøy.

Power Drill

Utstyrt med en borekrone, gjennomsnittlig power bore pre øvelser hull for undermount vask kanalen og utstyrt med litt driveren, makt bore stasjoner skruene som holder kanalen til Vaskens undersiden. Små, trådløs strøm øvelser som fungerer best for installere undermount vask maskinvare, fordi mye av installasjonen skjer i en plass under vasken.

Skrutrekkere

Skrutrekkere tillate en byggmester til å feste kanal klipp for hånd. Hastighet og dreiemoment på en makt drill risiko stripping viktige komponenter, for eksempel kanal klippenes skruen. På den annen side, utgjør den lette berøring tillatt av en standard, hånd-opererte skrutrekker liten risiko for å skru tråder. Fordi skruetype varierer etter vask produsenten, inkluderer et omfattende sett med skrutrekkere både Phillips - og spor-stasjonen skrutrekkere.

Skiftenøkler

Skiftenøkler slå både flat-sidig komponenter, for eksempel forsyning linje nøtter og Sekskantet likene av de fleste utkobling ventiler, og avrundet komponenter, for eksempel kobber vannforsyning rør. Justerbare skiftenøkler og boksen skiftenøkler er de vanligste typene skiftenøkler brukes til å slå flat-sidig komponenter og pipe skiftenøkler er den vanligste typen fastnøkkel brukes til å slå avrundet komponenter. Et omfattende sett med avløp verktøy inkluderer flere størrelser for skiftenøkler, en skiftenøkkel og et sett med to pipe skiftenøkler. Avhengig av omstendighetene til undermount vask installasjonen, kan du kreve alle tre av disse felles skiftenøkler.

Caulking pistol

Caulking, oppstår en av de viktigste trinnene undermount vask installasjon, etter at vasken er koblet og avløp tilkoblinger er fullført. En solid perle caulk eller fugemasse må forsegle liten gapet mellom kanten av vasken og countertop. Denne perlen av caulk hindrer fuktighet skade countertop materialer som particleboard underlag og holder vann lekker inn i skapet under vasken. Tetninger våpen holde rørene av fuger og tetningsmiddel. Rørleggere bruke dette utløse-opererte verktøyet for å distribuere presis mengder caulk rundt Vaskens rim.