Undermount vask størrelse slik at kranen Tilpass bak

February 5

Undermount synker mount under benkens overflaten men over vasken kabinettet bruker spesielle klipp og caulking tetningsmasse. Resultatet er en glatt, ingen leppe installasjon for en ren, moderne utseende. Hver vask er dimensjonert for å arbeide med eksisterende benkeplater og kraner, så ingen spesielle størrelse er nødvendig. Det er imidlertid viktig å vite et par ting om undermount vasken før du velger en for kjøkkenet.

Undermount og tappekran skalering

Undermount vasken er bygd for å passe i en standard 24-tommers bredt kjøkken countertop, som en standard rimmed kjøkkenvasken. Hvis undermount vasken er 20 inches bredt eller mindre, gir det god plass til å montere en tappekran. Undermount vask størrelsen omfatter ett eller to boller, som varierer i størrelse fra 8 til 20 tommer fra side til side og 18 inches fra fronten til baksiden av vasken. Det etterlater en tomme av plass foran vasken og 3 inches bak vasken for kranen. Dette er litt forskjellig fra en topp-montering, rimmed vask.

Felger og Utformingshensyn

Rimmed vasken har en stor kant rundt vasken skålene. Denne rim legger ca 2 inches av total lengde og bredde til vasken. Monteringshullene tappekran er innenfor denne rim på mest rimmed synker. Dette betyr totalt vasken bredden kan overstige 20 inches fordi ingen ekstra plass bak vasken er nødvendig å montere kranene. Undermount vasken har ingen øvre rim som standard rimmed vask, bare en liten leppe som måler mindre enn en tomme. Fravær av en rim betyr det mer plass til å montere kranen på benken, ikke i vasken monteringshuller. I hovedsak kranen fortsatt mounts i samme stilling i begge synker, men i undermount vasken, det gjør ikke montere i vasken felgen.

Tappekran Base størrelse

Mange kraner har en base som måler mellom 2 og 3 inches bredt. Undermount vask måler ca 20 inches samlet, med en kant av 1 tomme. Husk denne rim er under benken, så det ikke tar plass på benken. Hvis en 1-tommers buffer counter plass står foran vasken, 3 inches mer finnes bak montere kranen. Så lenge tappekran er mindre enn 3 inches bredt og totale bredden av vasken er 20 inches eller mindre, kranen passer komfortabelt på benken.

Før du installerer

Før du installerer en undermount vask, er det best å dobbeltsjekke dimensjoner. Måle countertop forfra tilbake og måle vasken fra foran til bak. Du vil ofte finne en 4-tommers forskjell i målinger. Trace ut dimensjonene sink installasjon countertop. Plasser kranen bak. Hvis det ikke er nok plass, skyv vasken montering området frem. Du kan montere vasken som nær fronten av telleren som mulig uten foran leppe skyve foran kanten av kabinettet.