Underjordiske gjerde Installeringsverktøy

January 13

En underjordisk gjerde brukes vanligvis til å oppbevare pets innenfor rammen av en hage eller andre grensen angitt av eieren. En underjordisk gjerde er i utgangspunktet en kabel som er koblet til en sender som avgir et signal til en spesiell krage båret av kjæledyr. Når signaliserte bør kjæledyr bo fra underjordiske gjerdet og bo innenfor gjerdet grensen. Installasjon av en underjordisk gjerde er enklere enn et vanlig gjerde, men å vite hva du verktøy å bruke kan spare tid i det lange løp.

Montering senderen

Gjerdet senderen må monteres i et tørt område kjelleren, garasje eller innsiden hjemmet. Noen underjordiske gjerde kits kan komme med en mal for senderen monteringshuller. Malerens tape kan komme til nytte å sikre malen til ønsket Monteringsområdet midlertidig. Hullene i malen skal så merkes med en penn eller blyant. Et sett med borekroner og en makt drill kan være nødvendig å bore hull for å montere senderen. En stjerneskrutrekker eller et sett med mutter drivere kan deretter brukes til å stramme senderen beholde skruer. Øvelsen kan være nødvendig å bore et hull gjennom yttervegg for senderen wire å komme utenfor.

Oppsettet begrensningskabelen

Utformingen av begrensningskabelen er viktig for forsvarlig drift av systemet. Et målebånd kan være ønsket å sikre at ledningen er langt fra bygningen og andre hindringer slik at dyret har nok plass til å manøvrere. Et stykke rutenettet papir og blyant vil være nyttig i oppsettet av ledningen. Hvis ekstra begrensningskabelen er nødvendig for layout, må endene skjøtes sammen. En wire stripper og wire nøtter er nødvendig for å gjøre skjøte og silikon caulk og elektriske tape er nødvendig å gjøre felles waterproof.

Utgravningene

Når begrensningskabelen er lagt ut må en grøft Graves for å begrave ledningen. Selv om utgraving trenger bare et par inches dypt, verktøyene som trengs for avhenger av hvilken type jord du vil være graving. Hard, tørr jord kan kreve spade, plukke eller hakke. Hvis du vil være graving myk jord, kan du bare trenger en liten billig hage spade. Når grøften er gravd, kan en tre-pinne være nyttig for å skyve ledningen i grøften uten å skade den.

Montering

Begrensningssløyfen må være koblet til senderen. En wire stripper kanskje behøves å utsette bare wire på slutten. En Phillips skrutrekker eller mutter sjåfør vil være nødvendig å koble ledningen til senderen. Hvis ledningen ble kjørt gjennom et hull i veggen, kanskje tetningslister behøves å tette hullet for å forhindre inntrenging av luft, vann eller insekter.