Ulykken forberedelse

January 11

Kjernefysisk katastrofer kan komme i form av en kraftverk ulykke eller bombeangrep. Mens trusselen om angrep er reelle, det & rsquo; s mer sannsynlig du berøres av en ulykke ved et kraftverk. Hvis du bor innenfor en 10-mile radius av et kjernekraftverk, må du forberede for et problem oppstår på anlegget.

Forstå vilkårene

Planter har vilkårene å varsle opinionen problemer innenfor anlegget. Gjør deg kjent med disse vilkårene å bedre forberede deg hvis du trenger å ta affære. Advarselen vilkår varierer fra varsel om en uvanlig hendelse, som forteller om et lite problem på anlegget, på en generell krise. Sirener lyder og en stråling lekkasje utenfor anlegget og i nærområdet er mulig.

Få offentlige nødstilfeller

De som bor innenfor 10 miles av en plante bør skaffe offentlige nødstilfeller materiale på en årlig basis. Lokale og statlige myndigheter dele dette ut, så kontakt dem så snart som mulig. Disse inkluderer informasjon om stråling, instruksjoner for evakuering og finne ly samt særordninger for funksjonshemmede. Det inkluderer også flere kontaktnumrene.

Minimere eksponering for stråling

Sett som må avstand som mulig mellom deg og stråling som kan sive inn i hjemmet ditt. Har et rom, helst underjordiske, med ingen vinduer og tunge tett materialer, som betong vegger, tak og dører, murstein og bøker, beskytte deg fra stråling.

Stenge huset

Lukk alle dører, Vinduer og åpninger fører til utsiden så snart et varsel lyder. Hodet i forberedt rommet så snart du kan. Hvis du ikke har en kjeller, nok en indre rom uten Vinduer, som et bad eller pantry. Pantries pleier å ha betongkloss vegger og stråling har vanskeligere gjennomtrengende dette materialet.

Nødsituasjoner

Har nødnummer matforsyninger og vann for minst to dager, batterier, radio og lommelykter forberedt på rommet ditt trygt. Har en endring av klær og sko ved eksponering for noen stråling.