Ulike varianter av dverg kokosnøtter

October 11

Kokos palmer er varm-klima klassikere som representerer tropiske breezes og solfylte sands. Kokos palmer er høye landskap trær som kan vokse høyere enn 100 fot, som er for høy for de fleste landskapet bruker. I urbane og hjem landskapsforming, er en mindre Palme nødvendig. Dette åpner døren for kokospalmer dverg, som er vanligvis halvparten av størrelsen og passe bedre inn i de fleste hage planer. Det er en rekke dverg kokospalmer globalt, men bare noen få tilgjengelig i USA.

Egenskaper

Kokospalmer bære eviggrønne blader som er komplekse og ofte. Fronds er 18-36 inches lang og våren fra stammen. Gamle bladene faller, og resultatet er en krone av ferskere fronds øverst i bagasjerommet. Treet er ikke innfødt til Nord-Amerika, men finnes mye i varme klima Florida og sørlige California. Frukten er innkapslet i et hardt skall og kan være 1 fot lang.

Varianter

Navnene på dverg kokosnøtter endres, avhengig av hvor de er dyrket. Denne regionale forskjellen etterlater oss avhengig av vitenskapelige navn å skille arter. Cocos nucifera heter paraply for alle kokos varianter. Dverg arter i USA er Fiji og Malayisk. Det er også en Spicata dverg utvalg, som ikke er så hardføre. Dverg palmer bare leve 40 til 60 år, i motsetning til de 80 til 120 år for høye varianter.

Dødelige gullig sykdom og Malayan håndflatene

Det er en frodig sykdom blant palmer kalt dødelige gullig sykdom. Den angrep mange av tropiske palmer og sprer seg raskt. Motstandsdyktig arter er utviklet eller oppdaget nylig som anbefales for plante for å hindre spredning av sykdommen som dreper palms. Den Malayan stammer er motstandsdyktig mot sykdommen og er markedsført som Malayan dverg eller pygmé trær. Det er en gule, gull, rød eller grønn Malayan dverg treet for bruk i landskapet.

Fordeler

I tillegg til mindre størrelse, kan dverg kokos varianter oppbevares i beholdere, noe som gjør dem en mulighet for kjøligere soner. Trærne er lett å omsorg for, motstandsdyktig mot skadedyr og sykdom, lett å høste, selv pollinerende og høy ytelse. Frukten er mindre enn høye palmer, men så søte smaken fylt. En dverg kokos kan vokse en sitter per måned og kan produsere frukt innen fire år. Dverg kokosnøtter er betraktet som å bli søtere og produsere det beste vannet sammenlignet med "talls."