Ulike varianter av dronning natt - Blooming Cereus anlegget

November 27

Natt - blooming cereus er et vanlig navn gitt til flere anlegg i kaktus familien. Men det er mange varianter som blomstrer når solen går ned, er bare to varianter gitt tittelen "queen natt - blooming cereus." Andre varianter gitt dette navnet er ofte hybrider av en av disse to planter.

Om dronning natt-blomstrer kaktus planter

Det er to planter i kaktus familien som vanligvis kalles dronning natt - blooming cereus. Kommer fra slekten Selenicereus, og den andre fra Hylocereus slekten. Disse plantene er lignende i vekst og bloom, og begge vining planter. Deres vinranker kan sløyfe rundt seg, ofte i intrikate mønstre, men uten blomstrer de vises ganske vanlig. Disse to planter, som navnet tilsier, åpne bare på slutten av kvelden og vises jevne mellomrom og unappealing dagtid. Deres blomstrer, men er store og tydelige, og er å gi hva disse to kaktus planter tittelen "queen."

Hylocereus Undatus

Er det mer sannsynlig å komme over en Hylocereus undatus plante enn du er andre rekke dronning natt - blooming cereus. Native til tropisk regioner, Hylocereus undatus har lyse grønt til gult stammer som pleier å klatre eller henge vining vane. Spines av dette kaktus anlegget er korte og reservedeler. De hvite trakt-formede blomstene åpne bare om natten langs stilkene og kan være opptil en fot eller mer bred med grønne ytre tepals. Frukt, kjent som dragon frukt, er vanligvis en strålende rosa farge med hvitt kjøtt og svart frø.

Selenicereus Grandiflorus

Innfødt til Karibia, Selenicereus grandiflorus er ofte referert til som "queen of the night." Den vokser sylindriske stammer som green på unge planter, men få en lilla farge når eldre. Som med Hylocereus undatus, dette anlegget vokser raskt og blomstrer om natten. Spines er også svært kort, men blomstrer er ganske forskjellig fra hylocereus blomster. Gulaktig og dekket med hvite hår, selenicereus blomstrer er hvite og runde, med flere tynne kronblad. De ytre tepals kan være lys brun til laks farge. Selenicereus grandiflorus frukt er oval og rødaktig-oransje i farge, med avskallinger tuber-lignende vekster på utsiden.

Vekst og omsorg

Dronning natt - blooming cereus planter er ikke lett å finne på din lokale planteskole. De er ofte vokst fra borekaks og videre. Disse plantene vil rot fra en klippe om tre til seks uker, men det kan være opptil tre år før du ser blomstrer. Når dyrket som en houseplant, vil cereus kaktus trives hvis tatt utendørs og plassert i filtrert lys i sommermånedene. Hvis anlegget har godt drenert, sandholdig jord som er rik på organisk materiale og du vann bare som jord blir tørr, vil det i hovedsak ta vare på seg selv. I løpet av våren og sommeren månedene, kan du mate den med vannløselige Organisk gjødsel månedlig. For å sikre årlige blomstrer, at disse plantene å forbli sovende i høst og vinter månedene. Redusere vann, og ikke gjødsle i disse periodene.