Ulike typer hår planter

April 10

Det er mange forskjellige typer hår planter, mest som vokser i naturen. Hår varianter er oppkalt etter sin minutt, hairlike utvekster langs kroppen eller stamme, kalt trichomes. Trichomes utviklet i naturen som et forsvar mot små planteetere som lever på planter, så vel som å felle fuktighet, samtidig frost fra levende celler.

Panda anlegget

Panda anlegget, gitt navn for sine tykke, myk, hårete blader, produserer fuzzy, klokkeformet blomster og blomstrer sjelden innendørs. Det er en saftig rekke planten; Derfor den lagrer vann og sjelden trenger vanning. Panda planter trives i tørt klima og jord ligner en kaktus potting blanding. Vokser bare 1 fot høy innendørs, har større anlegg blitt funnet i sin innfødt Madagaskar.

Capsicum Pubescens

Den Capsicum pubescens, mer kjent som chili treet, kommer til USA fra sentral- og Sør-Amerika. Det er medlem av pepper familien, men har også hår tekstur til bladene. Vokser raskt til størrelsen på en busk, kan tre chili tolerere kjøligere temperaturer, mer så enn andre pepper anlegget. De lilla stjerneformet kronbladene er ikke så populær som Rocotopepper pepper den produserer, som selges i mange California produserer markeder. I sjeldne tilfeller treet chili finnes i USA, men det nesten alltid er eksklusiv for landene i Sentral- og Sør-Amerika.

Silverbush

Silverbush kommer fra Italia og Spania. Denne busk har mørk grå-grønne blader dekket med fine hår, gir det en sølvaktig utseende. Økende 3 fot i diameter, produserer silverbush store, runde hvite blomster med gule stammer eller "halsen." Den foretrekker en mer alkalisk jordtype, blir en kyst anlegg og full sol. Den har en høy toleranse for kulde, kunne blomstre temperaturene slippe til under 48 grader Fahrenheit. Det finnes vokser i sprekker i bergarter.

Hvit te anlegg

Hvit te anlegget kommer fra Fujian-provinsen i Kina. Fine hår på hvit te anlegget uåpnet knopper låne til anlegget navn, gitt sin hvite utseende. Populær for antioksidantegenskaper i drikke brygget bladene, hvit te er allment søkt for lønnsom dyrking. Men i hovedsak dyrket i områder med et subtropic og tropisk klima, har det vært noen suksess i avlinger i staten Washington, samt på britiske fastlandet.