Ulike typer Elektrisk ledning

July 5

Elektriske ledninger kommer i en rekke konfigurasjoner og materialer. Moderne Elektrisk ledning består av et metall dirigent omgitt og beskyttet av en ikke-ledende isolator. I noen eldre boliger, kan eldre ikke-isolert ledninger fremdeles være i bruk. Men fordi elektriske krav har økt over tid, har de fleste hjem blitt re kablet bruker moderne elektriske ledninger.

Solid kjerne

Solid kjerne ledninger bruker en solid metall kjerne som dirigent. Solid kjerne ledninger bedre tilkobling, men er stivere og kan være vanskelig å rute under installasjonen. I tillegg, hvis kjernen bryter elektrisk tilkobling pausene.

Strandet kjernen

Strandet kjernen bruker bunter av tynne ledninger vridd sammen å danne kjernen. Dette gjør den elektriske ledningen mer fleksibel. I tillegg hvis noen tråder i kjernen pause på grunn av metall trøtthet, fortsatt generelle tilkobling vanligvis god fordi mesteparten av ledningene er tilkoblet.

Flere dirigent

Elektriske ledninger kan gjøres som en enkelt dirigent wire eller flere ledninger sammen med isolasjon. Elektriske ledninger som har flere ledninger buntet sammen kalles flere dirigent elektriske ledninger. Eksempler på dette er vanlige husholdningen ledninger som ikke krever et isolerende kanal på grunn av den ekstra isolasjonen som inneholder ulike ledere.

Kobber kabling

Kobber er en tradisjonell metall brukes som dirigent i elektriske ledninger. Kobber er populært fordi det er fleksible, slitesterke og leder elektrisitet godt.

Aluminium ledninger

Aluminium har kommet til bruk som dirigent i elektriske ledninger fordi det er billigere enn kobber. Det leder, men kanskje ikke så sterk som kobber. Men i de fleste installasjoner er det en utmerket metall for husholdningen elektriske ledninger.

Legeringer

I noen industrielle og høyspent installasjoner for metallegeringer å gi tilstrekkelig kraftoverføring og sikkerhet.