Ulike typer druer

February 11

Ulike typer druer

Dyrking av druer går tilbake mer enn 5000 år og de er dyrket på alle kontinenter unntatt Antarktis. Druer er Americas andre favoritt frukt. gjennomsnittlige amerikanske spiser 50 pounds per år. Alle moderne dyrket druene kommer fra to hovedavdeling arter, europeiske Vitis vinifera og nordamerikanske Vitis labrusca. Når du velger hva slags drue å vokse, er de to hensyn hva du vil druer for (spise, syltetøy, juice, etc.) og varianter som er egnet for klimaet.

Vitis labrusca

Denne amerikanske arter er klassifisert som en slip-hud drue. Det fikk sitt navn fra enkelt som huden skiller fra cellulose drue. Concord druer er kanskje den mest kjente av denne typen. Concord druer er dyp blå eller lilla og brukes mye juice og syltetøy, gelé, og i noen viner.

Vitis Vinifera

Denne europeiske arter er klassifisert som en tett-hud drue og er generelt mindre hardfør enn slip-skins. Noen av de mest populære spise druene, også kalt tabellen druer, er av denne arten er laget hovedsakelig av disse druer. De fleste europeiske druer er podet på nordamerikanske vinranker å gjøre dem heartier og gi dem høyere motstand mot sykdom.

Vin druer

Røde viner lages med farget druer; hvite viner lages med hvite druer eller røde druer i skinn fjernet. Viner kalles vanligvis for typen druen de er laget av. En vin anses en "varietal" om 75 prosent av det er laget fra én drue, og det navnet på den druen, som chablis, merlot, chardonnay, pinot noir og mange andre. Hvis en vin er laget av flere forskjellige typer av druer, kalles det en "blandet" vin.

Tabellen druer

Tabellen druer er populære for å spise; den vanligste kan sees i din butikk, som Thompson seedless og røde flammer seedless. Det er imidlertid mange flere varianter som modnes på ulike tider av året, og har ulike klima toleranser. For eksempel, rødme seedless druer er store i størrelse og er kaldt-tolerant, mens høsten seedless modner om høsten, vokser i klaser og har en moderat kaldt-toleranse.

Rosin druer

California vokser mer rosin druer enn noe annet sted i verden. Mest populære drue brukes for rosiner er Thompson seedless druer, som høstes for hånd, plasseres på poly papirskuffer i vingården og lov til å tørke naturlig i solen. I ' 90s, ble nye varianter av rosin druer dyrket kalt tørket-på-den-vintreet (DOV) rosiner; en rekke drue har selv tok navnet DOVine og andre DOV druer er Selma Pete, fiesta, frihet, harmoni og Ramsey.