Ulike typer blomstrende Moss

May 3

Ulike typer blomstrende Moss

Moss er et nonflowering anlegg med en myk tekstur som vokser nær bakken i en gruppe eller matter konfigurasjon. Mange arter av planter har moss i deres navn, men de er ikke ekte moss planter. Disse planter bærer navnet på moss fordi plantene vokser i en moss formasjon. Landscapers bruke disse typer planter som bakken dekker i hagen eller ved siden av gangveier.

Sandhills Pyxie-Moss

Sandhills pyxie-moss (Pyxidanthera brevifolia) er en truede snikende "subshrub" innfødte nord og Sør-Carolina. Denne eviggrønne planten tilhører Diapensiaceae familie. Sandhills pyxie-moss har liten basale løv tegen som ligner en stjerne. Flerårige blomster av Sandhills pyxie-moss er ensomme blomster. Blomstene er rent hvitt med fem kronblad og gule sentre. Pyxie-moss blomstrer fra mars til April, ifølge North Carolina innfødt plante samfunnet, selv om North Carolina State University Libraries' nettstedet indikerer lengre blomst.

Moss Phlox

Moss flox (Phlox subulata) er en flerårig bunndekkende urfolk til det østlige USA. Denne Ericales familie planten vokser til 6 inches i høyden med spredning av 2 fot. Needlelike evergreen til semievergreen bladverket av moss flox har en tett. Fem-petaled blomstene kommer i et utvalg av farger, inkludert rosa, hvit, blå-lilla og lavendel. Moss flox blomstrer tidlig til midspring. Moss flox trives i full sol til delvis skygge og fuktig, men godt drenering jord.

Moss Verbena

Moss verbena (Verbena tenuisecta) er en tørke-tolerant, urteaktig, semiwoody plante potet gultrefamilien. Denne 6 - 12 tommers høye søramerikanske innfødte har en lav vekst formasjon med spredning av 3 til 6 fot. Evergreen, lacy, mosslike planter har en middels issmelting som ofte blir rødt vinteren. Blomster av moss verbena blomstrer om våren til sommeren. Moss verbena utvikler terminal klynger av en rekke lilla og hvit nyanser. Planter vokse i full sol pleier å ha en mat formasjon, mens planter som lever i skyggen utvikle en oppreist konfigurasjon.

Moss Rose

Moss rose (Portulaca grandiflora) er en varme - og tørke-tolerant årlige som stammer fra Sør-Amerika. Medlem av Portulacaceae-familien, dette urteaktige planten vokser til en høyde på 6 til 8 inches. Moss roses har en spredning av 6 til 12 inches og en spredning eller gjennomgripende formasjon. Gartnere bruker moss roser som bunndekkende, i kantlinjer og hengende planter. Blomster av moss rose blomstre sommer å falle, og 1-tommen-lang blomstene ligner roser. Moss roser kommer i nyanser av rose, rød, hvit, gul og oransje.